Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8146/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8146/01. Wij hopen dat dit PHILIPS FC8146/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8146/01 te teleladen.


PHILIPS FC8146/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (33756 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC8146/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. -- Richt de slang, de buis of andere accessoires niet op de ogen of oren en stop deze onderdelen ook niet in uw mond wanneer ze zijn aangesloten op de stofzuiger en deze is ingeschakeld. -- Gebruik het apparaat en de kleine turboborstel niet op huisdieren. [. . . ] 2 Om de kleine turboborstel te verwijderen, trekt u deze uit de handgreep of de telescoopbuis terwijl u de borstel een beetje draait. Het apparaat gebruiken Stofzuigen -- U kunt de stofzuiger dragen door deze op te tillen aan het handvat aan de voorzijde van het apparaat. 1 Trek het snoer uit het apparaat en steek de stekker in het stopcontact. 96 Nederlands 2 Druk met uw voet op de aan/uitknop boven op het apparaat om het in te schakelen. -- Als u even wilt pauzeren, plaats dan de rand op de zuigmond in de parkeersleuf om de buis in een handige stand te parkeren. Schoonmaken en onderhoud  Haal de stekker uit het stopcontact voor u het apparaat schoonmaakt of onderhoudt. geen enkel onderdeel van de stofzuiger mag in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. Nederlands De stofbak legen 97 -- Voor optimale prestaties leegt u de stofbak en maakt u de filterkegel, het HEPA-stofbakfilter en het schuimrubber filter schoon wanneer de ‘stofbak vol’-indicator gaat branden. 4 Houd de stofbak boven een afvalbak en duw de klepvergrendeling naar beneden (1) om de onderklep van de stofbak te openen (2). 98 Nederlands 6 Om de filterkegel te verwijderen draait u deze linksom in de richting van de pijl en tilt u deze vervolgens uit de stofbak. 7 Maak de filterkegel schoon door deze zacht tegen de zijkant van de afvalbak te kloppen. 8 Plaats de filterkegel weer in de stofbak en draai de kegel rechtsom in de richting van de pijl om deze te vergrendelen (‘klik’). 9 Sluit de onderklep van de stofbak door deze vast te klikken achter de klepvergrendeling (‘klik’). 11 Spoel de geplooide kant van het HEPA-stofbakfilter af onder een langzaam lopende warme kraan. Nederlands 99 -- Houd het filter zo vast dat de geplooide zijde naar boven wijst en het water parallel stroomt aan de plooien. Houd het filter onder een hoek zodat het water al het vuil uit de plooien spoelt. -- Draai het filter 180° en laat het water in tegengestelde richting langs de plooien stromen. Opmerking: Door het schoonmaken wordt niet de originele kleur van het filter, maar wel de filtratiekracht hersteld. [. . . ] Nl) of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC8146/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC8146/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag