Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8136

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8136. Wij hopen dat dit PHILIPS FC8136 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8136 te teleladen.


PHILIPS FC8136 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (26789 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC8136

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. -- Richt de slang, de buis of andere accessoires niet op de ogen of oren en stop deze onderdelen ook niet in uw mond wanneer ze zijn aangesloten op de stofzuiger en deze is ingeschakeld. -- Gebruik het apparaat en de kleine turboborstel niet op huisdieren. [. . . ] De kleine turboborstel kan aan de handgreep van de slang of aan de telescoopbuis worden bevestigd. 1 Om de kleine turboborstel te bevestigen, duwt u deze in de handgreep of in de telescoopbuis terwijl u de borstel een beetje draait. 2 Om de kleine turboborstel te verwijderen, trekt u deze uit de handgreep of de telescoopbuis terwijl u de borstel een beetje draait. Het apparaat gebruiken Stofzuigen 1 Trek het snoer uit het apparaat en steek de stekker in het stopcontact. 88 Nederlands 2 Druk met uw voet op de aan/uitknop boven op het apparaat om het in te schakelen. Opmerking: Als u even wilt pauzeren, parkeert u de buis in een handige stand door de rand op de zuigmond in de parkeersleuf te schuiven. Opmerking: U kunt de stofzuiger dragen door deze op te tillen aan het handvat aan de voorzijde van het apparaat. Nederlands Schoonmaken en onderhoud  89 Haal de stekker uit het stopcontact voor u het apparaat schoonmaakt of onderhoudt. 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u onderdelen gaat verwijderen of schoonmaken. geen enkel onderdeel van de stofzuiger mag in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. Het HEPA-uitblaasfilter schoonmaken Om de prestaties optimaal te houden maakt u het HEPA-filter schoon telkens wanneer u de stofzak vervangt. 1 Om het HEPA-uitlaatfilterrooster te openen pakt u de lipjes vast en trekt u het rooster naar boven om dit uit het apparaat te verwijderen. -- Houd het filter zo vast dat de geplooide zijde naar boven wijst en het water parallel stroomt aan de plooien. Houd het filter onder een hoek zodat het water al het vuil uit de plooien spoelt. -- Draai het filter 180° en laat het water in tegengestelde richting langs de plooien stromen. Opmerking: Door het schoonmaken wordt niet de originele kleur van het filter, maar wel de filtratiekracht hersteld. 4 Schud het water voorzichtig van het oppervlak van het HEPAuitblaasfilter. Laat het HEPA-uitblaasfilter volledig opdrogen voordat u het terugplaatst in de stofzuiger. [. . . ] Opbergen 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. Opmerking: Om de telescoopbuis zo stabiel mogelijk op te bergen, stelt u de buis in op de kortste lengte. Nederlands Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC8136

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC8136 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag