Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC7070/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC7070/01. Wij hopen dat dit PHILIPS FC7070/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC7070/01 te teleladen.


PHILIPS FC7070/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (14340 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC7070/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dankzij het prachtige design kunt u dit proces van begin tot eind volgen. Het eindresultaat is een kan hete koffie met de volle smaak van met de hand gezette opschenkkoffie, eenvoudig gezet met een geavanceerde koffiezetter. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). [. . . ] Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Com/service om accessoires en reserveonderdelen te kopen of ga naar uw Philips-dealer. U kunt ook contact opnemen met het Philips Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. €1) Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, bezoek dan www. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Let op -- Plaats het apparaat niet op een heet oppervlak en voorkom dat het netsnoer in contact komt met hete oppervlakken. -- Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact als er tijdens het koffiezetten problemen optreden en voordat u het apparaat gaat schoonmaken. -- Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk en soortgelijk gebruik zoals: -- in keukens (voor personeel) in winkels, kantoren en andere werkomgevingen; -- in boerderijen; -- door gasten in hotels, motels en andere verblijfsaccommodaties; -- in Bed & Breakfast-achtige omgevingen. Het apparaat brengt het Zorg ervoor dat de stekker in het stopcontact zit. Besteed extra aandacht aan het rubberen inzetstukje in de uitstroomopening van het waterreservoir (zie hoofdstuk en ). CALC Het water stroomt gelijk in de kan wanneer ik het waterreservoir vul. Zorg ervoor dat u de afdekkap op het waterreservoir plaatst voordat u het waterreservoir vult. [. . . ] Zorg ervoor dat u de afdekkap op het waterreservoir plaatst voordat u het waterreservoir vult. Hebt u net koffie gezet, laat het apparaat dan gedurende 3 minuten afkoelen voordat u opnieuw koffie zet. Spoel het apparaat altijd voor het eerste gebruik door met schoon water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC7070/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC7070/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag