Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC 9219

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC 9219. Wij hopen dat dit PHILIPS FC 9219 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC 9219 te teleladen.


PHILIPS FC 9219 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (14499 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC 9219

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. Gevaar -- Zuig nooit water of een andere vloeistof op met de stofzuiger. Zuig nooit brandbare stoffen op en zuig nooit as op voordat deze volledig is afgekoeld. Waarschuwing -- Controleer of het voltage dat wordt aangegeven op het apparaat, overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. [. . . ] gebruik dezelfde methode om de zuigmonden te bevestigen en verwijderen. 3 Stel de buis in op de lengte die u tijdens het zuigen het prettigst vindt. Tri-Active-zuigmond (alleen bepaalde typen) De Tri-Active-zuigmond is een veelzijdige zuigmond voor tapijten en harde vloeren. Nederlands 115 -- De zijborstels nemen meer stof en vuil op aan de zijkanten van de zuigmond zodat u beter kunt schoonmaken langs meubelen en andere obstakels. -- Via de opening aan de voorzijde van de zuigmond kunt u grotere vuildelen opzuigen. 1 Om harde vloeren schoon te maken, drukt u met uw voet op het kantelpedaal op de zuigmond. , , De borstelstrip voor het zuigen van harde vloeren wordt uitgeklapt. Het wiel gaat tegelijkertijd omhoog zodat u geen krassen maakt en beter kunt manoeuvreren. 2 Om tapijt schoon te maken, drukt u nogmaals met uw voet op het kantelpedaal. , , De borstelstrip wordt ingeklapt en het wiel zakt automatisch omlaag. Combinatiezuigmond (alleen bepaalde typen) De combinatiezuigmond kan zowel op tapijt als op harde vloeren worden gebruikt. de filtercilinder en de filtercilinderhouder zijn niet vaatwasmachinebestendig. 7 Als er vuil aan de binnenzijde van de houder zit, leeg de houder dan in een afvalemmer. 8 U kunt de filtercilinderhouder desgewenst schoonmaken met koud kraanwater en wat afwasmiddel. 9 Als u de filtercilinder wilt schoonmaken, doe dit dan alleen met water. Gebruik geen zeep, afwasmiddel of ander schoonmaakmiddel om het filter schoon te maken. Laat de filtercilinder helemaal droog worden voordat u deze terugplaatst in de houder. 10 Plaats de filtercilinder terug in de houder en draai de handgreep rechtsom tot de cilinder vastklikt. Motorbeschermingsfilter Maak het permanente motorbeschermingsfilter schoon telkens wanneer u de filtercilinderhouder schoonmaakt. nederlands 121 1 Neem het motorbeschermingsfilter uit het apparaat. Maak het filter schoon door het boven een afvalbak te houden en het stof eruit te schudden. Als het motorbeschermingsfilter erg vuil is, kunt u het ook onder de koude kraan afspoelen. [. . . ] Accessoires bestellen Als u problemen ondervindt bij de aanschaf van filters of overige accessoires voor dit apparaat, neem dan contact op met Philips Customer Care Centre in uw land of raadpleeg het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. -- Philips-filtercilinders zijn verkrijgbaar onder servicenummer 4322 005 17520. -- Niet-wasbare Super Clean Air HEPA 12-filters zijn verkrijgbaar onder typenummer FC8031. -- Wasbare Ultra Clean Air HEPA 13-filters zijn beschikbaar onder typenummer FC8038. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC 9219

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC 9219 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag