Gebruiksaanwijzing PHILIPS FASTCARE GC7710

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FASTCARE GC7710. Wij hopen dat dit PHILIPS FASTCARE GC7710 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FASTCARE GC7710 te teleladen.


PHILIPS FASTCARE GC7710 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1713 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FASTCARE GC7710

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- U kunt nog 1 uur stoomstrijken terwijl het Calc-Clean-lampje knippert en het apparaat piept. U moet een Calc-Clean-procedure uitvoeren voordat u verder kunt strijken. €5) Tip: U kunt nog wel droog strijken door de stoomhendel niet in te drukken. [. . . ] Let op: Onderbreek het proces niet door het strijkijzer van het Calc-Clean-reservoir te tillen; er komt heet water en stoom uit de zoolplaat. Raadpleeg de apart meegeleverde snelstartgids voor instructies voor het verwijderen van het waterreservoir (fig. 2 Zorg ervoor dat het apparaat tijdens de Calc-Clean-procedure is ingeschakeld (fig. 4 Plaats het Calc-Clean-reservoir op de strijkplank of een ander vlak, stabiel oppervlak (fig. Opmerking: Het Calc-Clean-reservoir verzamelt kalkdeeltjes en heet water tijdens de Calc-Cleanprocedure. U kunt het strijkijzer veilig gedurende de volledige procedure op dit reservoir laten staan. 6 Houd de Calc-Clean-knop 2 seconden ingedrukt tot u korte piepjes hoort (fig. 7 Tijdens de Calc-Clean-procedure hoort u korte piepjes en een pompend geluid. Wacht ongeveer 2 minuten tot het apparaat het proces heeft voltooid (fig. U hebt de Calc-CleanHet Calc-Cleanprocedure niet uitgevoerd of lampje knippert niet voltooid. Dit gebeurt wanneer de stoomgenerator langer dan 15 minuten niet is gebruikt of de stoomhendel langer dan 15 minuten niet is ingedrukt. Oplossing Zet de aan/uitknop ‘uit’ en vervolgens weer ‘aan’. Vul het waterreservoir met water en druk op de stoomhendel tot het pompende geluid zachter wordt en er stoom uit de zoolplaat komt. Als het Calc-Clean-lampje nog steeds knippert en het apparaat nog steeds piept, voer dan de Calc-Clean-procedure uit (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK - Schoonmaken en onderhoud’). na de Calc-Clean-procedure kan er overtollig water uit de zoolplaat lekken. De Calc-Clean-procedure is niet U moet de Calc-Clean-procedure voltooid. opnieuw uitvoeren (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK - Schoonmaken en onderhoud’). Voer de Calc-Clean-procedure regelmatig Onzuiverheden of chemicaliën in het water hebben zich afgezet uit (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK Schoonmaken en onderhoud’ ). [. . . ] U hebt per ongeluk de CalcClean-procedure gestart (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK Schoonmaken en onderhoud’). Draai de temperatuurregelaar naar de gewenste temperatuurinstelling in plaats van CALC CLEAN. U hebt de temperatuurregelaar niet ingesteld op Calc-Clean of u hebt niet gewacht tot het strijkijzer is opgewarmd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FASTCARE GC7710

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FASTCARE GC7710 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag