Gebruiksaanwijzing PHILIPS FASTCARE GC7703/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FASTCARE GC7703/20. Wij hopen dat dit PHILIPS FASTCARE GC7703/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FASTCARE GC7703/20 te teleladen.


PHILIPS FASTCARE GC7703/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1713 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FASTCARE GC7703/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hierdoor blijft het apparaat voldoende stoom leveren en voorkomt u dat de zoolplaat na verloop van tijd vuil en vlekken veroorzaakt. Om de stoomgenerator te beschermen tegen kalk wordt bovendien de stoomfunctie automatisch uitgeschakeld als de melding wordt weergegeven en u nog 1 uur blijft stoomstrijken. Calc-Clean-melding met licht en geluid -- Na 1 tot 3 maanden gebruik begint het Calc-Clean-lampje te knipperen en het apparaat te piepen om aan te geven dat u een Calc-Clean-procedure moet uitvoeren (fig. [. . . ] Wacht ongeveer 2 minuten tot het apparaat het proces heeft voltooid (fig. 8 Wanneer de Calc-Clean-procedure is voltooid, houdt het strijkijzer op met piepen (fig. 9 Veeg het strijkijzer droog met een doek en plaats het weer op het basisstation (fig. 10 Als het Calc-Clean-reservoir tijdens de Calc-Clean-procedure heet wordt, laat het dan ongeveer 5 minuten afkoelen voordat u het aanraakt. Leeg het Calc-Clean-reservoir voordat u de Calc-Clean-procedure start. Opmerking:Tijdens de Calc-Clean-procedure kan er schoon water uit de zoolplaat komen als er geen kalkaanslag in het strijkijzer aanwezig is. 32 NEDERLANDS Automatische uitschakelmodus (alleen bepaalde typen) -- Om energie te besparen schakelt de stoomgenerator automatisch uit als deze 15 minuten niet is gebruikt. -- Om de stoomgenerator opnieuw in te schakelen, zet u de aan/uitknop ‘uit’ en vervolgens weer ‘aan’. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. Voer de Calc-Clean-procedure uit om de stoomfunctie weer te kunnen gebruiken (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK Schoonmaken en onderhoud’). Voer binnen 1 uur nadat de Calc-Cleanmelding wordt gegeven de Calc-Cleanprocedure uit. Voer de Calc-Clean-procedure uit om de stoomfunctie opnieuw in te schakelen (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK - Schoonmaken en onderhoud’). Voer de Calc-Clean-procedure uit om de stoomfunctie opnieuw in te schakelen (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK - Schoonmaken en onderhoud’). De stoomfunctie wordt uitgeschakeld totdat u de CalcClean-procedure hebt uitgevoerd. U hebt de Calc-CleanHet Calc-Cleanprocedure niet uitgevoerd of lampje knippert en/of het apparaat niet voltooid. U hebt de Calc-CleanHet Calc-Cleanprocedure niet uitgevoerd of lampje knippert niet voltooid. [. . . ] U hebt niet 2 seconden op de Calc-Clean-knop gedrukt tot het apparaat begon te piepen. er zijn waterdruppels zichtbaar in het apparaat als ik het waterreservoir verwijder. Er komt water uit het gedeelte tussen het waterreservoir en de standaard. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FASTCARE GC7703/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FASTCARE GC7703/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag