Gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20. Wij hopen dat dit PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20 te teleladen.


PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2732 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u in een gebied woont met zeer hard water, ontstaat er mogelijk snel kalkaanslag. In dat geval wordt het aangeraden om een combinatie van 50% gedistilleerd water en 50% kraanwater te gebruiken om de levensduur van uw apparaat te verlengen. [. . . ] 2 Haal de stekker uit het stopcontact nadat het temperatuurlampje is uitgegaan. 3 Beweeg het strijkijzer voorzichtig over een lap om eventuele watervlekken van de zoolplaat te verwijderen. Opbergen 1 Haal de stekker uit het stopcontact en zet de stoomregelaar op stand t (droogstrijken). €2) 2 Wikkel het snoer om de snoeropwindhaspel en zet het strijkijzer op de achterkant wanneer u het opbergt (fig. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). Probleem Er druppelt water uit de zoolplaat of tijdens het strijken ontstaan er natte plekken op de kleding. De stoomstootfunctie werkt niet goed (er lekt water uit de zoolplaat). Er komen schilfertjes en verontreinigingen uit de zoolplaat tijdens het strijken. Er druppelt water uit de zoolplaat nadat het strijkijzer is afgekoeld of is opgeborgen. Wanneer ik de stoomregelaar naar de turbostoomstand schuif, springt de stoomregelaar terug. U hebt het strijkijzer horizontaal neergezet terwijl er nog water in het waterreservoir zat. Oplossing Stel een strijktemperatuur in die geschikt is voor stoomstrijken. [. . . ] Stel een strijktemperatuur in waarbij u de stoomstootfunctie kunt gebruiken (2 tot MAX). gebruik de Calc-Clean-functie (zie ‘CalcClean-functie’ in hoofdstuk ‘Schoonmaken en onderhoud’). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS EASYSPEED PLUS GC2046/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag