Gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYSPEED GC2048/30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYSPEED GC2048/30. Wij hopen dat dit PHILIPS EASYSPEED GC2048/30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYSPEED GC2048/30 te teleladen.


PHILIPS EASYSPEED GC2048/30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2732 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS EASYSPEED GC2048/30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Wenn die Temperaturanzeige erlischt, hat das Bügeleisen die richtige Temperatur erreicht. 4 Halten Sie sich an Tabelle 1 hinsichtlich der Auswahl einer Dampfstufe, die der Temperatur entspricht, die Sie eingestellt haben (Abb. , halten Sie den Dampfregler in der Turbodampfposition Achtung: Stellen Sie keine Dampfeinstellung mithilfe des Dampfreglers ein, wenn die eingestellte Temperatur niedriger als 2 ist oder wenn das Bügeleisen noch aufgeheizt wird (wenn die Temperaturanzeige leuchtet). [. . . ] €2) Opmerking: Gebruik de Calc-Clean-functie nogmaals als het water dat uit het strijkijzer komt nog steeds veel kalkdeeltjes bevat. na het gebruik van de Calc-Clean-functie 1 Steek de stekker van het strijkijzer in het stopcontact. 2 Haal de stekker uit het stopcontact nadat het temperatuurlampje is uitgegaan. 3 Beweeg het strijkijzer voorzichtig over een lap om eventuele watervlekken van de zoolplaat te verwijderen. Opbergen 1 Haal de stekker uit het stopcontact en zet de stoomregelaar op stand t (droogstrijken). €2) 2 Wikkel het snoer om de snoeropwindhaspel en zet het strijkijzer op de achterkant wanneer u het opbergt (fig. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). Probleem Er druppelt water uit de zoolplaat of tijdens het strijken ontstaan er natte plekken op de kleding. De stoomstootfunctie werkt niet goed (er lekt water uit de zoolplaat). Er komen schilfertjes en verontreinigingen uit de zoolplaat tijdens het strijken. Er druppelt water uit de zoolplaat nadat het strijkijzer is afgekoeld of is opgeborgen. Wanneer ik de stoomregelaar naar de turbostoomstand schuif, springt de stoomregelaar terug. [. . . ] €2) Spoel het waterreservoir schoon en doe geen additief meer in het waterreservoir. Stel een strijktemperatuur in waarbij u de stoomstootfunctie kunt gebruiken (2 tot MAX). gebruik de Calc-Clean-functie (zie ‘CalcClean-functie’ in hoofdstuk ‘Schoonmaken en onderhoud’). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS EASYSPEED GC2048/30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS EASYSPEED GC2048/30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag