Gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYLIFE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYLIFE. Wij hopen dat dit PHILIPS EASYLIFE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS EASYLIFE te teleladen.


PHILIPS EASYLIFE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6878 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS EASYLIFE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Veeg schilfertjes en andere verontreinigingen van de zoolplaat met een vochtige doek en een nietschurend (vloeibaar) schoonmaakmiddel. Let op: Houd de zoolplaat glad door te voorkomen dat deze hard in aanraking komt met metalen voorwerpen. Gebruik nooit een schuurspons, azijn of andere chemicaliën om de zoolplaat te reinigen. opmerking: Spoel het waterreservoir regelmatig schoon met kraanwater. [. . . ] Calc-Clean-functie BELANGRIJK: om de levensduur van uw apparaat te verlengen en de stoomproductie optimaal te houden, gebruikt u de Calc-Clean-functie om de twee weken. Wanneer er tijdens het strijken schilfertjes uit de zoolplaat komen), moet u de Calc-Clean-functie vaker gebruiken. 1 Zorg ervoor dat de stekker niet meer in het stopcontact zit en dat de stoomregelaar op stand t staat (droogstrijken). €2) 2 Vul het waterreservoir met water tot aan de MAX-aanduiding (fig. 4 Haal de stekker uit het stopcontact nadat het temperatuurlampje is uitgegaan. Schuif de stoomregelaar naar de Calc-Clean-stand en houd deze vast (fig. 6 Schud het strijkijzer voorzichtig heen en weer tot al het water in het reservoir is opgebruikt (fig. Let op: Als de kalk is weggespoeld, komt er ook stoom en kokend water uit de zoolplaat. €2) Opmerking: Gebruik de Calc-Clean-functie nogmaals als het water dat uit het strijkijzer komt nog steeds veel kalkdeeltjes bevat. Het temperatuurlampje gaat branden om aan te geven dat het strijkijzer opwarmt (fig. 3 Wanneer het temperatuurlampje uit gaat, heeft het strijkijzer de juiste temperatuur bereikt. 4 Raadpleeg tabel 1 om een stoomstand te kiezen die geschikt is voor de temperatuur die u hebt ingesteld (fig. Opmerking: Om turbostoom te gebruiken, houdt u de stoomregelaar ingedrukt op de turbostoomstand . Let op: Zet de stoomregelaar niet op een stoomstand als de ingestelde temperatuur lager is dan 2 of wanneer het strijkijzer nog opwarmt (wanneer het temperatuurlampje brandt). Functies Sproeifunctie -U kunt de sproeiknop gebruiken om het kledingstuk dat u wilt strijken te bevochtigen. Stoomstootfunctie -Druk op de stoomstootknop en laat deze weer los voor een krachtige stoomstoot waarmee u hardnekkige kreuken verwijdert (fig. Verticale stoom -U kunt de stoomstootfunctie gebruiken terwijl u het strijkijzer verticaal houdt. Zo kunt u kreuken verwijderen uit hangende kleding, gordijnen enz (fig. [. . . ] Verticale stoom -U kunt de stoomstootfunctie gebruiken terwijl u het strijkijzer verticaal houdt. Zo kunt u kreuken verwijderen uit hangende kleding, gordijnen enz (fig. Automatische uitschakelfunctie (alleen bepaalde typen) ---Het strijkijzer schakelt automatisch uit als het in horizontale stand 30 seconden of in verticale stand 8 minuten niet is bewogen. Om het strijkijzer weer te laten opwarmen, tilt u het strijkijzer op of beweegt u het even heen en weer tot het lampje van de automatische uitschakelfunctie uit gaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS EASYLIFE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS EASYLIFE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag