Gebruiksaanwijzing PHILIPS DTM3170/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DTM3170/12. Wij hopen dat dit PHILIPS DTM3170/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DTM3170/12 te teleladen.


PHILIPS DTM3170/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3821 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS DTM3170/12 QUICK STARTING GUIDE (2866 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DTM3170/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] NL OPMERKING: om de Bluetooth-koppelingsgeschiedenis te wissen, houdt u 8 seconden ingedrukt. 3 Schakel Bluetooth in en zoek naar Bluetooth-apparaten die kunnen worden 4 Kies “DTM3170” om te beginnen met koppelen en een verbinding tot stand te 5 Als de verbinding tot stand is gebracht, wordt de Bluetooth-indicator blauw en 6 Speel muziek af op uw Bluetooth-apparaat. 4 Herhaal de bovenstaande stappen om het uur en de minuten in te stellen. SOUND CLOCK SLEEP 2 Druk op PROG om de programmeermodus te 3 Druk op PL om een voorkeuzenummer toe te wijzen en druk vervolgens op PROG om te bevestigen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DTM3170/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DTM3170/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag