Gebruiksaanwijzing PHILIPS DTM3155/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DTM3155/12. Wij hopen dat dit PHILIPS DTM3155/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DTM3155/12 te teleladen.


PHILIPS DTM3155/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4133 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS DTM3155/12 QUICK STARTING GUIDE (3161 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DTM3155/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL 1 Plaats de iPod/iPhone in het station en druk op DOCK/ om IPOD/IPHONE als bron te kiezen. [. . . ] 4 Kies “PHILIPS DTM3155” om te beginnen met koppelen en een verbinding tot stand te brengen. 5 Als de verbinding tot stand is gebracht, wordt de Bluetooth-indicator blauw en piept het microsysteem tweemaal. Houd in de stand-bymodus CLOCK op de afstandsbediening ingedrukt om de instelmodus voor de klok te activeren. Herhaal de bovenstaande stappen om het uur en de minuten in te stellen. [. . . ] 3 Druk op om een voorkeuzenummer toe te wijzen en druk vervolgens op PROG om te bevestigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DTM3155/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DTM3155/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag