Gebruiksaanwijzing PHILIPS DLP3600U/10 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DLP3600U/10. Wij hopen dat dit PHILIPS DLP3600U/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DLP3600U/10 te teleladen.


PHILIPS DLP3600U/10 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5302 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DLP3600U/10QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Dankzij het magnetische kabelsysteem hebt u de connector altijd bij de hand en bergt u de kabel netjes op. Met de verwisselbare frontjes kiest u gewoon de look die bij u past. Power voor onderweg · Opladen via de 12V-aansluiting in de auto Slank design · Inclusief 4 verwisselbare frontjes · Geïntegreerd magnetisch kabelsysteem Snel opladen · Meer vermogen zodat u sneller kunt opladen Oplader voor in de auto voor iPhone en iPod DLP3600U/10/10 Specificaties Compatibiliteit Vermogen · Compatibel met: iPod, iPhone · Output: 5 V, 1 A · Ingangsvermogen: 10, 5 V - 18 V, 0, 6 A · Aantal producten: 1 · EAN: 87 12581 59587 6 Kenmerken Opladen via de 12V-aansluiting in de auto Omdoos · Aantal consumentenverpakkingen: 36 · GTIN: 2 87 12581 59587 0 U kunt de compacte oplader aansluiten op de 12Vuitgang in uw auto en uw apparaat probleemloos hierop aansluiten om het onderweg op te laden. Afmetingen van de verpakking · Verpakkingstype: Doos Binnendoos · Meer vermogen · Aantal consumentenverpakkingen: 3 · GTIN: 1 87 12581 59587 3 U hoeft niet meer eindeloos te wachten tot uw apparaat is opgeladen!Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DLP3600U/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DLP3600U/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag