Gebruiksaanwijzing PHILIPS DCM3260/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCM3260/12. Wij hopen dat dit PHILIPS DCM3260/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCM3260/12 te teleladen.


PHILIPS DCM3260/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2423 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS DCM3260/12 QUICK STARTING GUIDE (2435 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DCM3260/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd deze knop ingedrukt om een track terug te spoelen of vooruit te spoelen. [. . . ] € Druk herhaaldelijk op SLEEP/TIMER tot wordt weergegeven als u de sleeptimer wilt deactiveren. Sluit het USB-apparaat met de USB-oplaadkabel aan op het product om het USB-apparaat op te laden. Druk op / om een nummer van 1 t/m 20 toe te wijzen aan deze radiozender, en druk vervolgens op PROG om deze keuze te bevestigen. Nadat u beschikbare radiozenders hebt opgeslagen, drukt u / om op één van deze zenders af te stemmen. U kunt een geprogrammeerde radiozender overschrijven door een ander station op het zendernummer op te slaan. PL Ręczne zapisywanie stacji radiowych NL Afstemmen op een FM-radiozender • • 2 Opmerking: IT Memorizzazione manuale delle stazioni radio Houd / ingedrukt tot de frequentie verandert om af te stemmen op de vorige of volgende sterke zender. Om een zender op een specifieke frequentie af te stemmen, drukt / tot de gewenste frequentie wordt u herhaaldelijk op weergegeven. Houd deze knop ingedrukt om een track terug te spoelen of vooruit te spoelen. [. . . ] Druk op + VOL - of / om een alarmbron te selecteren en druk vervolgens ter bevestiging op SLEEP/TIMER. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DCM3260/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DCM3260/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag