Gebruiksaanwijzing PHILIPS DCM2020/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCM2020/12. Wij hopen dat dit PHILIPS DCM2020/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCM2020/12 te teleladen.


PHILIPS DCM2020/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (358 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DCM2020/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd in de stand-bymodus CLOCK ingedrukt om de modus voor het instellen van de klok te openen. Druk op + VOL - of / om een tijdsindeling ( of ) te kiezen en druk vervolgens op CLOCK. Druk op + VOL -of / om het uur in te stellen en druk vervolgens op CLOCK. [. . . ] Druk op + VOL -of / om het uur in te stellen en druk vervolgens op CLOCK. Druk op + VOL - of / om de minuten in te stellen en druk vervolgens op CLOCK. Houd / ingedrukt tot de frequentie verandert om af te stemmen op de vorige of volgende sterke zender. Om een zender op een specifieke frequentie af te stemmen, drukt u herhaaldelijk op / tot de gewenste frequentie wordt weergegeven. Verbreek de verbinding met het huidige apparaat voordat u verbinding maakt met een ander Bluetooth-apparaat. Houd in de Bluetooth-modus op de afstandsbediening 8 seconden ingedrukt als u de koppelingsgeschiedenis wilt wissen. Druk op / om een nummer van 1 t/m 20 toe te wijzen aan deze radiozender, en druk vervolgens op PROG om deze keuze te bevestigen. Houd in de normale stand-bymodus SLEEP/TIMER ingedrukt om de modus voor het instellen van het alarm te openen. Druk op + VOL - of Druk op + VOL - of / / om het uur in te stellen en druk vervolgens om de minuten in te stellen en druk , of ). Druk op + VOL - om het alarmvolume in te stellen en druk vervolgens ter bevestiging op SLEEP/TIMER. / for å stille timene, og trykk deretter på NL Druk in de actieve modus op SLEEP/TIMER om een periode te kiezen (in minuten). Het apparaat schakelt automatisch over naar de stand-bymodus nadat de ingestelde periode is verstreken. Prima + VOL - ou / para seleccionar um formato da hora ( ou ) e, em seguida, prima CLOCK. Prima + VOL - ou / para definir os minutos e, em seguida, prima CLOCK. [. . . ] Het apparaat schakelt automatisch over naar de stand-bymodus nadat de ingestelde periode is verstreken. Prima + VOL - ou / para seleccionar um formato da hora ( ou ) e, em seguida, prima CLOCK. Prima + VOL - ou / para definir os minutos e, em seguida, prima CLOCK. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DCM2020/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DCM2020/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag