Gebruiksaanwijzing PHILIPS DCD8000/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCD8000/12. Wij hopen dat dit PHILIPS DCD8000/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCD8000/12 te teleladen.


PHILIPS DCD8000/12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (873 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DCD8000/12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] | NL Als het apparaat overschakelt naar de Eco-modus voor energiebesparing, druk dan op om het apparaat eerst naar de stand-bymodus te schakelen om ervoor te zorgen dat de gedockte iPod/iPhone/iPad normaal kan opladen. [. . . ] | NL Als het apparaat overschakelt naar de Eco-modus voor energiebesparing, druk dan op om het apparaat eerst naar de stand-bymodus te schakelen om ervoor te zorgen dat de gedockte iPod/iPhone/iPad normaal kan opladen. NL Druk om naar een track te gaan; houd ingedrukt om de track vooruit te spoelen of terug te spoelen tijdens het afspelen. Houd Druk op tijdens het afspelen ingedrukt om de volume-instelling van de subwoofer te activeren. Contact Philips DCM3175 Сохранение FM-радиостанций вручную 1 Houd PROG ingedrukt om de modus voor automatisch programmeren te activeren. 2 Druk op PROG om de programmeermodus te 3 Druk op PL om een voorkeuzenummer toe te wijzen en druk vervolgens op PROG om te bevestigen. [. . . ] Contact Philips DCM3175 Сохранение FM-радиостанций вручную 1 Houd PROG ingedrukt om de modus voor automatisch programmeren te activeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DCD8000/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DCD8000/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag