Gebruiksaanwijzing PHILIPS DCB8000 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCB8000. Wij hopen dat dit PHILIPS DCB8000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS DCB8000 te teleladen.


PHILIPS DCB8000 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1859 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS DCB8000 (700 ko)
   PHILIPS DCB8000 BROCHURE (1854 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS DCB8000BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Philips Harmony Hifisysteem met componentontwerp Dock voor iPod/iPhone/iPad DAB+ DCB8000 Natuurlijk, levensecht geluid Bezeten van muziek De tweeter aan de bovenkant zorgt ervoor dat uw favorieten natuurlijk klinken. [. . . ] Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DABzenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd. MP3 Link Luister naar uw favoriete MP3-muziek terwijl u uw iPod/iPhone/iPad oplaadt!U kunt uw draagbare apparaat rechtstreeks aansluiten op het Philips-systeem om volop van uw favoriete muziek te genieten terwijl uw iPod/iPhone/iPad wordt opgeladen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de batterij van uw draagbare speler leeg raakt. Zodra u het draagbare apparaat in het entertainmentsysteem met oplaadstation plaatst, wordt het automatisch opgeladen. [. . . ] Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS DCB8000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS DCB8000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag