Gebruiksaanwijzing PHILIPS CP9239

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CP9239. Wij hopen dat dit PHILIPS CP9239 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CP9239 te teleladen.


PHILIPS CP9239 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5848 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CP9239

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vervang een beschadigd netsnoer of onderdeel altijd door een netsnoer of onderdeel van het oorspronkelijke type. -- Gebruik nooit perslucht, schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle toepasbare richtlijnen en voorschriften met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden. [. . . ] 2 Maak eerst de bovenkant van het apparaat schoon met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje. Haal de stekker uit het stopcontact en trek het apparaatstekkertje uit het scheerapparaat. 4 Verwijder de scheerhoofden (mesjes en kapjes) één voor één en maak deze schoon met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje. Opmerking: Maak niet meer dan één mesje en kapje tegelijk schoon, omdat deze op elkaar zijn ingeslepen. Wanneer u de mesjes en kapjes per ongeluk verwisselt, kan het een aantal weken duren voordat het apparaat weer optimaal scheert. 5 Maak het mesje schoon met de korte haren van het schoonmaakborsteltje. Plaats de opsluitplaat terug in de scheerunit, duw de opsluitplaat omlaag (1) en draai het wieltje rechtsom (2). Extra grondige reiniging Voor extra grondige reiniging kunt u de scheerhoofden elke zes maanden in een ontvettende vloeistof (bijv. Volg voor het verwijderen van de scheerhoofden de hierboven beschreven stappen 1 t/m 4. Breng na het schoonmaken een druppeltje naaimachineolie aan op het centrale punt aan de binnenzijde van de kapjes om slijtage van de scheerhoofden te voorkomen. Trimmer (alleen HQ6996, HQ6990, HQ6976, HQ6950, HQ6946) Maak de trimmer altijd na gebruik schoon. Haal de stekker uit het stopcontact en trek het apparaatstekkertje uit het scheerapparaat. Tip: Smeer elke zes maanden de tanden van de trimmer met een druppeltje naaimachineolie. nEDERLANDS Opbergen 81 1 Plaats de beschermkap op het scheerapparaat om beschadigingen te voorkomen. Vervanging Vervang de scheerhoofden om de twee jaar voor een optimaal scheerresultaat. Haal de stekker uit het stopcontact en trek het apparaatstekkertje uit het scheerapparaat. [. . . ] Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. U hebt het scheerapparaat niet goed genoeg schoongemaakt of u hebt het lange tijd niet schoongemaakt. Oplossing Maak het apparaat grondig schoon voordat u zich er weer mee gaat scheren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CP9239

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CP9239 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag