Gebruiksaanwijzing PHILIPS CMD305A/12 GUIDE DE MISE EN ROUTE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CMD305A/12. Wij hopen dat dit PHILIPS CMD305A/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CMD305A/12 te teleladen.


PHILIPS CMD305A/12 GUIDE DE MISE EN ROUTE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1426 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS CMD305A/12 QUICK STARTING GUIDE (1427 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CMD305A/12GUIDE DE MISE EN ROUTE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 - 1) Plaats de huls in het dashboard en buig de lipjes naar buiten om de huls vast te zetten. 3 - 2) Opmerking Philips kan niet garanderen dat dit apparaat compatibel is met alle Bluetooth-apparaten. [. . . ] 5 Naar de radio luisteren Een radiogebied kiezen U kunt een radiogebied kiezen dat bij uw locatie past. Raadpleeg een vakman om de bedrading aan te sluiten zoals hieronder is beschreven. 2-1) ISO-connector, male Sluit aan op De +12V-accu die altijd onder spanning staat De kabel van de elektrische antenne of de voedingskabel van de antenneversterker. Als er geen elektrische antenne of antenneversterker is, of als de antenne handmatig wordt bediend, hoeft u deze kabel niet aan te sluiten. Sluit de zwarte kabel (aarde) aan voordat u de gele en rode voedingskabels aansluit. De +12V-aansluiting die onder spanning staat wanneer het contact van de auto in de accessoirestand staat. Als er geen accessoirestand is, sluit u deze kabel aan op de +12V-accu die altijd onder spanning staat. Zorg er eerst voor dat de zwarte kabel (aarde) is aangesloten op een metalen oppervlak van de auto. 8 - 4) Raak Install (Installeren) aan en daarna Accept & download (Accepteren en downloaden) om het downloaden en de installatie te starten. » Nadat het downloaden en de installatie zijn voltooid, wordt het pictogram van CarStudio in de lijst met toepassingen weergegeven. 9) U kunt uw telefoon rechtstreeks met het dock verbinden of via de meegeleverde USB-kabel. opmerking • Se il sistema viene fissato con le viti fornite anziché tramite il rivestimento , saltare questo passaggio. Afstemmen op een radiozender 1 2 3 4 Druk herhaaldelijk op om [RADIO] als bron te selecteren. Druk herhaaldelijk op om een band te kiezen: [FM1], [FM2], [FM3], [MW1] of [MW2]. [. . . ] Raak een pictogram aan voor toegang tot de bijbehorende functie of om instellingen te wijzigen. • De pinindeling voor de ISO-connectors is afhankelijk van uw type voertuig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CMD305A/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CMD305A/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag