Gebruiksaanwijzing PHILIPS CC 5065

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CC 5065. Wij hopen dat dit PHILIPS CC 5065 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CC 5065 te teleladen.


PHILIPS CC 5065 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1322 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS CC 5065 (1316 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CC 5065

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] We hebben een aparte DVD met instructies bijgevoegd met tips en instructies voor het knippen van het haar van uw kind en het creëren van verschillende haarstijlen met de haartrimmer. Klaarmaken voor gebruik Oplaadaanduidingen Opladen Het acculampje knippert groen om aan te geven dat het apparaat wordt opgeladen. [. . . ] Bij gekruld haar, weinig haar of lang haar kunt u het haar met een stylingkam naar het apparaat bewegen om een goed resultaat te bereiken. Als er zich veel haar heeft verzameld in de kam, verwijder deze dan van het apparaat en blaas en/of schud het haar eruit. U kunt de haartrimmer zonder kam gebruiken om de neklijn en de haarlijn rond de oren bij te werken. De kam houdt het knipelement van de trimmer op een bepaalde afstand van het hoofd. Als u het apparaat zonder kam gebruikt, wordt het haar zeer dicht bij de huid afgeknipt. Laagjes knippen Met de haartrimmer van Philips kunt u niet alleen het haar overal op het hoofd op één lengte knippen, maar u kunt ook een gelijkmatige overgang van langer haar boven op het hoofd naar korter haar aan de achterkant en zijkanten van het hoofd creëren. Knippen langs de stylingkam of vingers Deze techniek kan worden gebruikt om haarlengten langer dan 42 mm te verkrijgen. Wees u ervan bewust dat dit een moeilijke techniek is die alleen door ervaren gebruikers moet worden toegepast. Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. Als het apparaat wordt gebruikt bij jonge kinderen, moet het worden bediend door een verantwoordelijke volwassene. Knip de adapter niet af om deze te vervangen door een andere stekker, aangezien dit een gevaarlijke situatie oplevert. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. [. . . ] Medewerkers van dit centrum verwijderen dan de accu voor u en zorgen ervoor dat deze op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. Garantie & service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CC 5065

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CC 5065 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag