Gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6801

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6801. Wij hopen dat dit PHILIPS CA6801 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6801 te teleladen.


PHILIPS CA6801 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1041 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS CA6801 (1002 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CA6801

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om het maximum uit de service van Philips te halen, dient u uw product op www. 2 Steek de Cappuccinatore in het stoompijpje totdat het niet verder kan om te voorkomen dat het eruit glijdt tijdens het gebruik. [. . . ] Maak de machine gereed voor de afgifte van de stoom zoals beschreven in de handleiding. Doop het aanzuigbuisje voor melk/water in het kannetje met de oplossing. Het uitlooppijpje kan erg heet worden: vermijd direct contact met de handen. Gebruik en reiniging De Cappuccinatore kan uitsluitend gebruikt worden met melk en/of drinkwater; het is verboden andere vloeistoffen te gebruiken. Voor een grondige reiniging kunnen de onderdelen van de Cappuccinatore worden losgekoppeld en gedemonteerd en in de (niet-professionele) vaatwasser worden gezet. Bij het reinigen in de vaatwasser kan het oppervlak van de Cappuccinatore onderdelen dof worden, vooral wanneer er agressieve schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Dit is normaal en heeft geen enkel gevolg voor de juiste werking van de Cappuccinatore. 5 6 Zet een kannetje onder de Cappuccinatore 14 Zet een lege bak onder de Cappuccinatore. En verstrek gedurende ongeveer 10 seconden stoom; hiermee kunnen in het circuit aanwezige condensresten verwijderd worden. Verzeker u ervan dat het aanzuigbuisje voor water/melk ook van buiten schoon is. [. . . ] De fabrikant behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving wijzigingen aan te brengen. INSTRUÇÕES DE USO GEBRUIKSAANWIJZING ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INSTRUKCJE UŻYTKOWANIA РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ Primeira utilização 17 Demonteer het aanzuigbuisje wanneer de machine afgekoeld is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CA6801

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CA6801 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag