Gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6706/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6706/00. Wij hopen dat dit PHILIPS CA6706/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6706/00 te teleladen.


PHILIPS CA6706/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (643 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CA6706/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De fabrikant behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving wijzigingen aan te brengen. [. . . ] 10 Verzeker u ervan dat de Centrale unit in de ruststand staat; de twee tekentjes moeten samenvallen. De afgebeelde hendel moet op de goede stand staan; controleer dit door krachtig op de toets “PUSH” te drukken. 12 De hendel aan de achterzijde van de centrale unit moet helemaal naar beneden staan. Andere aanbevelingen voor het onderhoud Deel (D) Reinig met het meegeleverde borsteltje het kanaal waaruit de vloeistoffen komen na elke afgifte zoals weergegeven in de afbeeldingen. Wij raden aan om deze handeling meteen na de reiniging van de Centrale Koffie-unit uit te voeren. Onderhoud van de Centrale Koffie-unit Deel (B) Alle superautomatische machines van Philips Saeco zijn voorzien van een uitneembare Centrale Koffie-unit. [. . . ] Smeer de Centrale Koffie-unit en vervang de O-ring bij ongeveer elke 500 afgiftes. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CA6706/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CA6706/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag