Gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6704/99

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6704/99. Wij hopen dat dit PHILIPS CA6704/99 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6704/99 te teleladen.


PHILIPS CA6704/99 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (71 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CA6704/99

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € • Voor de reiniging van het lekbakje leg er een reinigingstablet in en vul deze voor 2/3 met heet water. [. . . ] Om ook in de loop der tijd een perfecte werking van de machine te garanderen, adviseren wij om het eenmaal per maand of na 500 koppen koffie te reinigen met het ontvettingsmiddel. Let op: Het ontvettingsmiddel voor koffiemachines heeft geen ontkalkende werking. Hiervoor raden wij aan om een ontkalkingsmiddel van Philips Saeco te gebruiken. Gebruik in Espresso/koffiemachines met reinigingsprogramma • Volg de instructies voor het reinigingsprogramma zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van de machine. Gebruik in Espresso/koffiemachines met vak voor gemalen koffie: • Plaats een kopje onder de koffieschenkinrichting. € Leg een tablet in het vak voor de gemalen koffie en druk op de toets voor gemalen koffie. [. . . ] € Spoel de Centrale Koffie-unit grondig onder de kraan en plaats het weer terug. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CA6704/99

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CA6704/99 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag