Gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6702

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6702. Wij hopen dat dit PHILIPS CA6702 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6702 te teleladen.


PHILIPS CA6702 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3643 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CA6702

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] C: for hard water areas To be sure that the Aroma System is optimally set, you can check precisely your local water quality with a special test strip that came with your Philips Saeco automatic coffee machine or contact your local water authorities. A:  our des zones ayant de l’eau douce p B:  our des zones ayant une dureté moyenne de p l’eau (réglage standard) p C:  our des zones ayant une quantité de calcaire élevée dans l’eau Pour régler Aroma System de manière optimale, vérifiez avec précision la qualité de l’eau du robinet de chez vous à l’aide d’un papier de test fourni avec votre machine automatique Philips Saeco ou bien adressez-vous aux services d’eau locaux. [. . . ] Informatie over het gebruik en de veiligheid • De BRITA INTENZA waterfilterpatroon is ontwikkeld voor gebruik met gemeentelijk, door waterbedrijven gezuiverd leidingwater (dit water wordt continu gecontroleerd volgens wettelijke voorschriften en kan veilig worden gedronken). Als de overheid echter voorschrijft dat het drinkwater moet worden gekookt, geldt dit ook voor gefilterd water. Wanneer het voorschrift niet langer van kracht is, reinigt u alle onderdelen van de koffiemachine zorgvuldig en plaatst u een nieuwe filterpatroon. € Bewaar reservefilterpatronen altijd in de originele verpakking op een koele en droge plaats. € Voor bepaalde personen (bijvoorbeeld baby‘s en personen met een verminderde weerstand) wordt doorgaans aanbevolen het leidingwater te koken.  eschrijving en voordelen van het product B De BRITA INTENZA waterfilterpatroon levert heerlijk zacht gefilterd water voor: Bescherming van de espressomachine De innovatieve INTENZA Technology vermindert kalk in de koffiemachine en zorgt zo voor: • een langere levensduur van de machine, • optimale werking van uw Philips Saeco espressomachine door handhaving van de ideale bereidingstemperatuur en waterdruk. Intense smaak en vol aroma De bereiding van een perfecte espresso vraagt om een optimale melange, een innovatieve Philips Saeco espressomachine en het juiste water. Met het unieke INTENZA Aroma System kunt u het water aanpassen voor een intensieve smaak en vol aroma. 1 Gebruik van het Aroma System Met het unieke INTENZA Aroma System kunt u het kraanwater aanpassen om koffie met een optimale smaak en vol aroma te bereiden. Om het filterproces in te stellen voor een optimale waterkwaliteit, stelt u het INTENZA Aroma System af aan de onderkant van de filterpatroon. [. . . ] (a-e) • Als uw machine ontkalkt moet worden, dient u altijd de filterpatroon uit het waterreservoir te verwijderen. vervolgens dient u het reservoir grondig te reinigen en de waterfilterpatroon terug te plaatsen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CA6702

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CA6702 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag