Gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6700/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6700/00. Wij hopen dat dit PHILIPS CA6700/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6700/00 te teleladen.


PHILIPS CA6700/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5232 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CA6700/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Dompel de kan nooit in water of een andere vloeistof, omdat hierdoor water tussen de wanden van de thermoskan zou kunnen lopen. -- Om verbrandingsgevaar te vermijden, moet u altijd de inhoud in een kop gieten en niet direct uit de kan drinken. [. . . ] Als de kan is gevallen en op dat moment vol was, giet de inhoud dan niet uit om verwondingen te voorkomen. Gebruik en onderhoud -- Maak voor gebruik altijd eerst de kan schoon met warm water en een beetje afwasmiddel. Indd 8 5/23/12 8:57 AM Nederlands -- Als u de kan een tijdje niet hebt gebruikt, spoel dan de kan met warm water om geurtjes te verwijderen. -- Als u de koffie langer warm wilt houden, spoel dan de kan met heet water. Schoonmaken 9 -- Maak de kan schoon met warm water en een beetje afwasmiddel. De kan gebruiken 1 Voor u een kan koffie zet, controleert u of het waterreservoir tot de MAX-aanduiding is gevuld. De koffiezetter maalt koffiebonen en zet nog vijf keer koffie om de kan te vullen. Het activiteitslampje knippert eenmaal wanneer de bonen voor de eerste kop gemalen zijn, tweemaal wanneer de bonen voor de tweede kop gemalen zijn enz. Wanneer de bonen voor de zesde kop gemalen zijn, knippert het activiteitslampje zes keer. De koffiezetter stopt automatisch na het zetten van de zesde kop en dan brandt het activiteitslampje ononderbroken. Indd 10 5/23/12 8:57 AM Nederlands 11 7 Om koffie uit te schenken, draait u het deksel naar de ‘schenk’-stand. In deze stand wijst de pijl op het handvat van de kan naar het ‘schenk’-symbool op het deksel van de kan. [. . . ] In deze stand wijst de pijl op het handvat van de kan naar het ‘schenk’-symbool op het deksel van de kan. Om de koffie heet te houden, draait u het deksel altijd direct na het uitschenken van de koffie naar de stand ‘gesloten/zetten’. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CA6700/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CA6700/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag