Gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6501

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6501. Wij hopen dat dit PHILIPS CA6501 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS CA6501 te teleladen.


PHILIPS CA6501 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2017 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS CA6501

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indd 7 5/23/12 8:57 AM 8 Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! [. . . ] De koffiebonen moeten zichtbaar zijn boven het matte gedeelte van de bean-pack. Als dit niet het geval is, zitten er niet genoeg koffiebonen in de bean-pack om zes koppen koffie te zetten. Vervang de bean-pack door een volle bean-pack of een bean-pack die genoeg koffiebonen bevat. Leeg altijd de koffiedikbak en de lekbak voordat u een kan koffie gaat zetten. Opmerking: Als u de koffiedikbak niet leegt, kan het ‘koffiedikbak vol’-lampje gaan branden en kan de koffiezetter tijdens het koffiezetten stoppen. Leeg de koffiedikbak en druk op de kanknop om verder te gaan met koffiezetten. 4 Draai het deksel van de kan met de hendel naar de stand ‘gesloten/koffiezetten’. In deze stand wijst de pijl op het handvat van de kan naar het symbool ‘gesloten/koffiezetten’ op het deksel van de kan. [. . . ] Als het ‘koffiedikbak vol’-lampje brandt, leegt u de koffiedikbak en maakt u deze schoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS CA6501

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS CA6501 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag