Gebruiksaanwijzing PHILIPS BTS5000W/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BTS5000W/10. Wij hopen dat dit PHILIPS BTS5000W/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BTS5000W/10 te teleladen.


PHILIPS BTS5000W/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1477 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS BTS5000W/10 QUICK STARTING GUIDE (1539 ko)
   PHILIPS BTS5000W/10 QUICK STARTING GUIDE (1539 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BTS5000W/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ких частот NL a Draaiknop voor bronselectie • Druk op de knop om in of uit te schakelen. [. . . ] € Kies bij aansluiting voor de eerste keer Philips S3X of Philips S5X om te beginnen met koppelen. » Verbonden: het Bluetooth-lampje brandt en er klinkt een pieptoon. € De volgende keer dat u de BTS3000/ BTS5000 inschakelt, maken de luidsprekers automatisch verbinding met het laatstgekoppelde apparaat. Um die mit den Lautsprechern gekoppelten Geräte zu löschen, gehen Sie wie folgt vor: • Nachdem Sie BTS3000/BTS5000 eingeschaltet haben, halten Sie die Quellentaste gedrückt, bis akustische Signale ertönen. Het negende apparaat dat wordt gekoppeld, vervangt het eerste apparaat. Doorloop de volgende stappen om de gekoppelde apparaten van de luidsprekers te wissen: • Schakel BTS3000/BTS5000 in en houd vervolgens de knop voor bronselectie ingedrukt tot u een pieptoon hoort. [. . . ] Tijdens het afspelen van muziek via Bluetooth: • Druk op de afstandsbediening op om te pauzeren of te hervatten; • Druk op of om nummers over te slaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BTS5000W/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BTS5000W/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag