Gebruiksaanwijzing PHILIPS BT7500B/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT7500B/12. Wij hopen dat dit PHILIPS BT7500B/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT7500B/12 te teleladen.


PHILIPS BT7500B/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1374 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BT7500B/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] » Nadat de apparaten zijn gekoppeld en de verbinding tot stand is gebracht, geeft de luidspreker twee pieptonen en brandt het LED-lampje onafgebroken blauw. [. . . ] » Nadat de apparaten zijn gekoppeld en de verbinding tot stand is gebracht, geeft de luidspreker twee pieptonen en brandt het LED-lampje onafgebroken blauw. Als het volume het minimum of maximum heeft bereikt, knippert de LED-indicator kort blauw (in de Bluetooth-modus) of groen (in de Audio-in-modus). UK Opmerking: • De luidspreker heeft een geheugenfunctie voor • • • dispositivos emparelhados. Als u een vierde apparaat op dit product wilt aansluiten, houd dan PAIRING (Koppelen) 2 seconden ingedrukt. Er wordt dan een inactief apparaat dat eerder is aangesloten uitgeschakeld zodat het vierde apparaat kan worden gekoppeld en verbonden. NL Zorg dat er geen Bluetooth-verbinding is, of dat het SV LED- indikatorstatus Läge Standbyläge Bluetooth-läge LED-status Fast rött sken. [. . . ] Knippert blauw tijdens het tot stand brengen van een verbinding of tijdens het wachten op koppeling; brandt onafgebroken blauw nadat de verbinding tot stand is gebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BT7500B/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BT7500B/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag