Gebruiksaanwijzing PHILIPS BT 7085/32

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT 7085/32. Wij hopen dat dit PHILIPS BT 7085/32 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT 7085/32 te teleladen.


PHILIPS BT 7085/32 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9780 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BT 7085/32

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De BT7085/QT4070 wordt geleverd met een contourvolgende trimkam die speciaal is ontworpen om langere baarden te trimmen. €1) 1 Afneembaar knipelement 2 Deksel van haarkamer 3 Haarkamer en filter 4 Instelring (Precision Zoom LockTM) 5 Oplaadlampje (alleen QT4050) 6 Aan/uit-schakelaar 7 Turboknop (alleen BT7085/QT4070) 8 Aansluiting voor apparaatstekkertje 9 Opbergetui (alleen BT7085) 10 Reinigingsborsteltje 11 Apparaatstekkertje 12 Adapter 13 Reisvergrendelingsindicator (alleen BT7085/QT4070) 14 Haarlengte-indicator (alleen BT7085/QT4070) 15 Oplaadniveau-indicator (alleen BT7085/QT4070) 16 Trimkam  17 Contourvolgende trimkam (alleen BT7085/QT4070) Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. [. . . ] 90 NEDERLANDS Accu bijna leeg -- Als de accu bijna leeg is (zodra er 7 of minder trimminuten over zijn), brandt het oplaadlampje oranje. Gebruik met snoer Als de accu bijna leeg is, kunt u het apparaat ook op netspanning gebruiken. Het apparaat op netspanning gebruiken: 1 Schakel het apparaat uit en sluit het op netspanning aan. Opmerking: Als de accu helemaal leeg is, wacht dan enkele minuten voordat u het apparaat inschakelt. Het apparaat gebruiken Display-aanduidingen (alleen BT7085/QT4070) Het display wordt geactiveerd als u op de aan/uitknop drukt en als u de instelring draait. -- Tijdens het trimmen geeft het display de volgende informatie: , , ’-’ wanneer er geen kam op het apparaat is bevestigd. Baardtrimmen Kam uw baard of snor altijd goed door met een fijne kam voordat u het apparaat gaat gebruiken. trimmen met de trimkam De haarlengtestanden worden in millimeters aangegeven op het display van het apparaat. Als u voor de eerste keer een trimmer gebruikt, begin dan met de hoogste haarlengtestand (18 mm). Opmerking: U kunt tijdens het trimmen de turbofunctie gebruiken voor extra zuigkracht en trimsnelheid (zie ‘Turbofunctie’ hieronder). 4 De meest effectieve trimmethode is om het apparaat tegen de haargroeirichting in te bewegen. Opmerking: Maak vloeiende, rustige bewegingen en zorg ervoor dat de trimkam altijd in contact blijft met de huid. 5 Schakel het apparaat na gebruik uit en maak het schoon (zie hoofdstuk ‘Schoonmaken’). Een stoppelbaard trimmen -- Gebruik de trimmer met de trimkam ingesteld op een haarlengte van 1 mm om een stoppelbaard te trimmen. -- Als u nog kortere stoppels van 0, 5 mm wilt, moet u de trimmer zonder de trimkam gebruiken. 92 NEDERLANDS Trimmen zonder de trimkam Gebruik de trimmer zonder trimkam wanneer u volle baarden en losse haren wilt trimmen. [. . . ] 95 -- De ingebouwde accu bevat stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Verwijder altijd de accu voordat u het apparaat afdankt en inlevert op een door de overheid aangewezen inzamelpunt. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van de accu, kunt u met het apparaat ook naar een Philips-servicecentrum gaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BT 7085/32

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BT 7085/32 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag