Gebruiksaanwijzing PHILIPS BT3500B/00 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT3500B/00. Wij hopen dat dit PHILIPS BT3500B/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT3500B/00 te teleladen.


PHILIPS BT3500B/00 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7861 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BT3500B/00QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Contact Philips BT3500 100% Nota: prima dell’uso, caricare completamente la batteria integrata. [. . . ] Als u de Bluetooth-verbinding wilt verbreken of de Bluetooth-koppelmodus wilt activeren, houdt u 3 seconden ingedrukt. WOOX Innovations kan niet garanderen dat dit apparaat compatibel is met alle Bluetoothapparaten. De luidspreker heeft een geheugenfunctie voor maximaal 4 gekoppelde apparaten. Houd dit systeem uit de buurt van andere elektronische apparatuur die voor storing kan zorgen. [. . . ] Houd deze knop tijdens een oproep ingedrukt om de oproep door te schakelen naar uw mobiele telefoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BT3500B/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BT3500B/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag