Gebruiksaanwijzing PHILIPS BT3000B/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT3000B/12. Wij hopen dat dit PHILIPS BT3000B/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT3000B/12 te teleladen.


PHILIPS BT3000B/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2990 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS BT3000B/12 QUICK STARTING GUIDE (3409 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BT3000B/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] , NL Opmerking: zorg dat er geen Bluetooth-verbinding is, of dat het afspelen van muziek via Bluetooth is gepauzeerd om over te schakelen naar de Audio-in-modus. [. . . ] Opmerking: • De luidspreker heeft een geheugenfunctie voor maximaal 4 gekoppelde apparaten. € Houd dit systeem uit de buurt van andere elektronische apparatuur die voor storing kan zorgen. Knop Functie Druk op deze knop om een inkomende oproep te beantwoorden. Druk tijdens een oproep op deze knop als u het gesprek wilt beëindigen. [. . . ] Knop Functie Druk op deze knop om een inkomende oproep te beantwoorden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BT3000B/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BT3000B/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag