Gebruiksaanwijzing PHILIPS BT1300A/00 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT1300A/00. Wij hopen dat dit PHILIPS BT1300A/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT1300A/00 te teleladen.


PHILIPS BT1300A/00 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5093 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BT1300A/00QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2) Schuif de schuifregelaar na gebruik naar OFF om de luidspreker uit te schakelen. [. . . ] Volledig opgeladen Uit Constant wit Knippert blauw of onafgebroken blauw (afhankelijk van Bluetoothverbindingsstatus) SK Poznámka: 1) Pred použitím úplne nabite zabudovanú batériu. »» Als de verbinding tot stand is gebracht, geeft de luidspreker twee pieptonen en brandt het Bluetooth-lampje onafgebroken blauw. Siirrä kytkin Als u het volume wilt aanpassen, gebruikt u de volumeregeling op uw Bluetooth-apparaat. Druk tijdens een oproep op deze knop als u het gesprek wilt beëindigen. Houd deze knop tijdens een oproep ingedrukt om de oproep door te schakelen naar uw mobiele telefoon. NL Tip: als u het volume wilt aanpassen, gebruikt u de PL Wskazówka: aby dostosować poziom głośności, użyj opcji regulacji głośności w zewnętrznym urządzeniu audio. [. . . ] Houd deze knop tijdens een oproep ingedrukt om de oproep door te schakelen naar uw mobiele telefoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BT1300A/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BT1300A/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag