Gebruiksaanwijzing PHILIPS BT 100B/00 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT 100B/00. Wij hopen dat dit PHILIPS BT 100B/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BT 100B/00 te teleladen.


PHILIPS BT 100B/00 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (997 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BT 100B/00QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt terugkeren naar de Bluetooth-modus door de BT100 uit te schakelen en de Bluetooth-modus opnieuw te selecteren. [. . . ] U kunt terugkeren naar de Bluetooth-modus door de BT100 uit te schakelen en de Bluetooth-modus opnieuw te selecteren. Om de Bluetooth-/AUX IN-modus te kiezen, zet u de OFF AUX-schakelaar op /AUX. Om de BT100 uit te schakelen, schuift u de OFF AUX-schakelaar naar OFF. Houd deze knop meer dan 3 seconden ingedrukt als u de oproep wilt overschakelen tussen de BT100 en de mobiele telefoon. Houd 8 seconden ingedrukt om de Bluetoothkoppelingsgegevens te wissen. [. . . ] Houd deze knop meer dan 3 seconden ingedrukt als u de oproep wilt overschakelen tussen de BT100 en de mobiele telefoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BT 100B/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BT 100B/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag