Gebruiksaanwijzing PHILIPS BHD006/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BHD006/00. Wij hopen dat dit PHILIPS BHD006/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BHD006/00 te teleladen.


PHILIPS BHD006/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5184 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BHD006/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Setzen Sie die Diffusorfinger in das Haar, sodass sie die Kopfhaut berühren. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle normen en voorschriften met betrekking tot blootstelling aan elektromagnetische velden. [. . . ] U kunt de voltagekeuzeschakelaar instellen met een schroevendraaier of een munt. »» (Alleen voor BHD007) Als het apparaat is ingeschakeld, worden voortdurend en automatisch ionen uitgegeven voor minder pluizig haar en meer glans. € Concentrator Met de concentrator kunt u de luchtstroom op een specifiek deel van uw hoofd richten. 1 U bevestigt de concentrator eenvoudig door deze op het apparaat te klikken. 2 Om de concentrator te verwijderen, trekt u deze van het apparaat af. € Volumediffuser (alleen voor BHD004) 1 Om uw natuurlijke volume te versterken en uw krullen te behouden, houdt u de droger verticaal vast om uw haar te drogen. 2 Steek de pennen zo in uw haar dat ze uw hoofdhuid raken om uw haar meer volume te geven vanaf de wortels. 3 Maak ronddraaiende bewegingen met het apparaat om de warme lucht door het haar te verspreiden. 2 Plaats het apparaat op een hittebestendig oppervlak tot het is afgekoeld. 3 Trek de concentrator of diffuser (alleen voor BHD004) van de föhn om deze te verwijderen. 5 (Alleen voor BHD006, BHD007) Om de handgreep in te klappen, oefent u lichte druk uit op de achterkant van de handgreep ( i ). U kunt het apparaat ook aan het ophangoog ( d ) hangen of opbergen in het meegeleverde etui ( h ) (alleen voor BHD006, BHD007). Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, kunt u uw product registreren op www. 1 Belangrijk utilizzare questo Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat apparecchio in prossimità di acqua. [. . . ] € Quando o aparelho for utilizado numa Als u informatie nodig hebt (bijv. Over het vervangen van een hulpstuk) of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website casa-de-banho, desligue-o da corrente (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BHD006/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BHD006/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag