Gebruiksaanwijzing PHILIPS BG 2036

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BG 2036. Wij hopen dat dit PHILIPS BG 2036 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BG 2036 te teleladen.


PHILIPS BG 2036 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (20472 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS BG 2036 (4218 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BG 2036

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Inleiding 61 Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. Met de Philips Bodygroom kunt u ieder deel van uw lichaam onder de hals veilig, snel en glad scheren en trimmen. Met dit nieuwe oplaadbare scheerapparaat en trimmer in één kunt u gemakkelijk haar inkorten of verwijderen waar u maar wilt, en dat zowel nat als droog! [. . . ] Met een trimkam kunt u haartjes op een specifieke lengte knippen (raadpleeg de onderstaande tabel). Als uw apparaat wordt geleverd met 3 kammen, begin dan met trimkam 3 om ervaring op te doen met dit apparaat. trimkam 1 2 3 Haarlengte na het trimmen 3 mm 5 mm 7 mm 64 Nederlands 1 Klik de geschikte trimkam op het apparaat. Zorg ervoor dat de tanden van de kam in de richting wijzen waarin u het apparaat gaat bewegen. -- Wanneer u het apparaat naar u toe beweegt, moeten de tanden in uw richting wijzen. -- Wanneer u het apparaat van u af beweegt, moeten de tanden van u af wijzen. Opmerking: Zorg ervoor dat het oppervlak van de kam altijd volledig contact maakt met de huid. Scheren 1 Als de trimkam nog op het apparaat zit, verwijdert u deze. Opmerking: U kunt de trimkam van het apparaat duwen of trekken, afhankelijk van hoe de kam op het apparaat is geplaatst. 4 Beweeg met één hand het apparaat tegen de haargroeirichting in, terwijl u de huid met de andere hand straktrekt. 65 Opmerking: Zorg ervoor dat de scheerunit altijd volledig in contact is met de huid. Trim- en scheertips -- Als het haar langer is dan 10 mm, kunt u het eerst met trimkam 1 trimmen op een lengte van 3 mm en het scheren gemakkelijker maken. -- U bereikt de beste trimresultaten als de huid en het haar droog zijn. -- U kunt het apparaat gebruiken om in de douche of in bad te scheren. Breng wat scheerschuim of douchegel op uw huid aan voor soepel glijden. Scheren met het scheerhulpstuk voor de rug (alleen BG2036/BG2038) 1 Houd de ontgrendelknop (1) ingedrukt en open het scheerhulpstuk voor de rug (2). 2 Plaats de onderkant van het apparaat in het onderste deel van de houder van het scheerhulpstuk voor de rug. Druk vervolgens de bovenkant tegen het bovenste deel van de houder tot deze in positie klikt. 3 Scheer uw rug door het scheerhulpstuk en het apparaat met het handvat op en neer te bewegen. 66 Nederlands Opmerking:Voor uw gemak kan het scheerhulpstuk voor de rug in verschillende hoeken worden gedraaid. [. . . ] Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. 70 Nederlands Mogelijke oorzaak De accu is leeg en/of het apparaat laadt niet op. Oplossing Laad de accu op (zie hoofdstuk ‘Opladen’) en controleer of u alle instructies in de hoofdstukken ‘Belangrijk’ en ‘Opladen’ hebt gevolgd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BG 2036

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BG 2036 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag