Gebruiksaanwijzing PHILIPS BG2028

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS BG2028. Wij hopen dat dit PHILIPS BG2028 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS BG2028 te teleladen.


PHILIPS BG2028 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4218 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS BG2028

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als de batterijen niet goed zijn geplaatst, werkt het scheerapparaat niet. [. . . ] Asegúrese de que las indicaciones + y de las pilas coinciden con las indicaciones del soporte de las pilas. ­ Zet het apparaat aan door de vergrendelknop in te drukken en de aan/uit-knop naar boven te schuiven (fig. Uw huid kan 2-3 weken nodig hebben om aan het Philishave systeem te wennen. Maak desgewenst de scheerunit schoon met een ontvettende vloeistof (bijv. Smeer dan wel het centrale punt van de kapjes na het schoonmaken in met een druppel naaimachine-olie (fig. Gooi ze niet bij het normale huisvuil, maar lever ze apart in op een door de overheid daartoe aangewezen plaats. [. . . ] Gooi ze niet bij het normale huisvuil, maar lever ze apart in op een door de overheid daartoe aangewezen plaats. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS BG2028

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS BG2028 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag