Gebruiksaanwijzing PHILIPS B120E/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS B120E/10. Wij hopen dat dit PHILIPS B120E/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS B120E/10 te teleladen.


PHILIPS B120E/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1663 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS B120E/10 (1843 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS B120E/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het is geen vervanging voor verantwoordelijk en degelijk toezicht door volwassenen en moet niet als zodanig worden gebruikt. [. . . ] Bij gebruik van een 3G/4G-netwerk worden mogelijk kosten in rekening gebracht door uw provider. Als u via een webbrowser naar uw baby wilt kijken of luisteren, gaat u naar www. Houd aangeraakt om in de microfoon van de mobiele telefoon te spreken. NL Raak twee keer aan om in of uit te FR FI IT NL Appuyez pour afficher la barre d'options. Bewegingswaarschuwing: hoge gevoeligheid voor alle kleine bewegingen, lage gevoeligheid voor grote bewegingenAudiowaarschuwing: hoge gevoeligheid voor alle geluiden, lage gevoeligheid voor harde geluiden FI Itkuhälyttimen liike-, ääni- ja lämpötilahälytysten ansiosta pysyt aina ajan tasalla lapsesi ympäristön muutoksista. Door een spreidende beweging met uw vingers te maken, kunt u aangeven welk gedeelte in de gaten moet worden gehouden. [. . . ] 264 Algemene informatie Netspanningsadapter Model: Philips HNB050150a (a = A, B, C, E) Een rechtstreeks aan te sluiten adapter met USB-uitvoer en een verschillend stekkertype per regio (A = Amerika, B = Groot-Brittannië, C = Australië, E = Europa) Ingang: 100 - 240 V~, 50/60 Hz; 0. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS B120E/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS B120E/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag