Gebruiksaanwijzing PHILIPS B120/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS B120/10. Wij hopen dat dit PHILIPS B120/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS B120/10 te teleladen.


PHILIPS B120/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1710 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS B120/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit de babyfoon aan op het stopcontact in de buurt van uw draadloze router. [. . . ] Plaats de QR-code voor de lens van de babyfoon (zoals in de instructies staat). Plaats of monteer de babyfoon nooit in/aan het bed of de box van de baby. FR FR Accès à la liste des écoute-bébés Valvontakameraluetteloon siirtyminen Consente di accedere all'elenco dei monitor Ga naar de lijst met babyfoons FI Voit katsella ja kuunnella lastasi Philips In. Sight-app kunt u overal naar uw baby kijken en luisteren via een iOS- of Android-apparaat. FR Alertes avec enregistrements NL Met bewegings-, audio-, en temperatuurwaarschuwingen houdt de babyfoon u op de hoogte van wijzigingen in de situatie van uw baby. selecteer het gewenste gevoeligheidsniveau of gebruik het aanbevolen niveau. Zorg dat de babyfoon over voldoende licht beschikt om beweging waar te nemen als u 's nachts gebruik wilt maken van bewegingsdetectie. Uw vriend(in) moet de volgende handelingen uitvoeren op zijn of haar iOS- of Android-apparaat: de Philips In. [. . . ] IT Attiva o disattiva il LED di stato sul monitor NL Schakel het statuslampje op de babyfoon in of uit NL Voeg het e-mailadres van een vriend(in) toe aan de lijst Delen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS B120/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS B120/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag