Gebruiksaanwijzing PHILIPS B120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS B120. Wij hopen dat dit PHILIPS B120 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS B120 te teleladen.


PHILIPS B120 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1710 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS B120 ANNEXE 2 (3746 ko)
   PHILIPS B120 (1422 ko)
   PHILIPS B120 (1687 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS B120

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] | NL Sluit de B120-babyfoon aan op hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw telefoon door de instructies op het scherm te volgen. [. . . ] Raak deze optie aan om te praten via de zijkant van de B120-babyfoon Raak nogmaals aan om af te sluiten. Door een spreidende beweging met uw vingers te maken, kunt u aangeven welk gedeelte in de gaten moet worden gehouden. Veeg om door de video te schuiven en het gedeelte dat u wilt bekijken te selecteren. Elke keer als er een afwijking wordt waargenomen, worden de video- en audio-opnamen geüpload en opgeslagen in de cloud van uw account. In de miniatuurweergave zijn onbekeken waarschuwingen voorzien van een . FR Alertes avec enregistrements NL Met bewegings-, audio-, temperatuur- en vochtigheidswaarschuwingen houdt de B120-babyfoon u op de hoogte van wijzigingen in de situatie van uw baby. [. . . ] 11n APP Piattaforma: iOS 4 o successivo (escluso iPhone 3GS o versioni precedenti) Temperatura e sensore di umidità Gamma: 0 °C a 40 °C, 10% a 80% Algemene informatie Netspanningsadapter Philips HNB050150a (a = A, B, C y E) Een rechtstreeks aan te sluiten adapter met USB-uitvoer en een verschillend stekkertype per regio (A = Amerika, B = Groot-Brittannië, C = Australië, E = Europa) Ingang: 100 - 240 V~, 50/60 Hz; 600 mA Uitgang: 5 V gelijkstroom 1, 5 A Connectiviteit Wi-Fi 802. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS B120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS B120 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag