Gebruiksaanwijzing PHILIPS AW5000/10 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AW5000/10. Wij hopen dat dit PHILIPS AW5000/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AW5000/10 te teleladen.


PHILIPS AW5000/10 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (496 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AW5000/10QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Als er 15 minuten geen activiteit op de BTS3000/BTS5000 is , worden de luidsprekers automatisch uitgeschakeld. [. . . ] вука АС Lors de la première utilisation de la télécommande : A távvezérlő első használatakor: La prima volta che si utilizza il telecomando De eerste keer dat u de afstandsbediening gebruikt: Przy pierwszym użyciu pilota zdalnego sterowania: Na primeira vez que utilizar o telecomando, Первое использ C Schließen Sie die Lautsprecher an die Stromversorgung an. B Sluit de luidsprekers desgewenst op andere apparaten aan om muziek af te spelen. € Kies bij aansluiting voor de eerste keer Philips S3X of Philips S5X om te beginnen met koppelen. Doorloop de volgende stappen om de gekoppelde apparaten van de luidsprekers te wissen: • Schakel BTS3000/BTS5000 in en houd vervolgens de knop voor bronselectie ingedrukt tot u een pieptoon hoort. Indd 24 8/1/2013 2:33:07 PM b Zoek de Philips BTS3000/BTS5000 opnieuw en maak opnieuw verbinding. NL Opmerking •• Het streamen van muziek kan worden onderbroken door obstakels tussen het Bluetooth-apparaat en de BTS3000, /BTS5000, zoals een muur of apparaten in de nabijheid die van dezelfde frequentie gebruikmaken. [. . . ] durante a reprodução de música através do Bluetooth , • No telecomando , prima para colocar em pausa ou retomar; • Prima ou para avançar músicas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AW5000/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AW5000/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag