Gebruiksaanwijzing PHILIPS AW1000/10 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AW1000/10. Wij hopen dat dit PHILIPS AW1000/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AW1000/10 te teleladen.


PHILIPS AW1000/10 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1302 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AW1000/10QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Op het Bluetooth-apparaat schakelt u over naar Bluetooth en zoekt u naar SHOQBOX. [. . . ] Nadat een verbinding tot stand is gebracht, kunt u muziek afspelen via het Bluetooth-apparaat. Het streamen van muziek kan worden onderbroken door obstakels tussen het apparaat en SHOQBOX, zoals een muur, een metalen behuizing om het apparaat of apparaten in de nabijheid die van dezelfde frequentie gebruikmaken. € Bedieningshulpmiddel Druk twee keer om de Slimme sensor in of uit te schakelen. Met de volumeregeling op de linkerluidspreker kunt u het volume van beide luidsprekers aanpassen. Indien er drie minuten lang geen muziek wordt afgespeeld of verbinding wordt gemaakt, wordt de luidsprekerversterker uitgeschakeld om energie te besparen. wijzig het volume of hervat het afspelen om de versterker opnieuw in te schakelen. [. . . ] wijzig het volume of hervat het afspelen om de versterker opnieuw in te schakelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AW1000/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AW1000/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag