Gebruiksaanwijzing PHILIPS AT891

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AT891. Wij hopen dat dit PHILIPS AT891 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AT891 te teleladen.


PHILIPS AT891 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3275 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AT891

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zo krijgt u precies het resultaat dat u voor ogen had. Optimale prestaties voor geweldige resultaten · Oplaadbaar zonder snoer · Scherpere randen voor verbeterde knipresultaten · De afgeronde kap voelt prettiger aan en glijdt soepeler over de huid Ultiem gebruiksgemak · Afspoelbare hulpstukken Creëer uw eigen look · Haartrimmer met kam met keuze uit 9 vergrendelbare standen · Complete trimmer voor haar en baard · Mini-scheerapparaat voor mooie randen met een glad scheerresultaat · Precisietrimmer voor het maken en onderhouden van de gewenste haarlijnen · Trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen · Baard- en snorkam met keuze uit 9 vergrendelbare standen Verzorgingsset AT891/20 Kenmerken Oplaad- en gebruikstijd Mini-scheerapparaat Baard- en snorkam met 9 standen 10 uur opladen voor maximaal 35 minuten snoerloos gebruik Haartrimmer met kam met 9 standen Om uw baard helemaal af te maken, kunt u gebruik maken van het mini-scheerapparaat voor mooie randen met een glad scheerresultaat. [. . . ] Precisietrimmer 9 lengtestanden om uw gezichtshaar te trimmen zoals u dat wilt. Afspoelbare hulpstukken 9 lengtestanden om uw haar netjes en gestyled te houden. Voor het eenvoudig en pijnloos trimmen van ongewenst haar. De scherpere randen zorgen voor een sneller en beter knipresultaat Afgeronde kap Het afgeronde trimuiteinde voorkomt wondjes en zorgt voor ultiem comfort Verzorgingsset AT891/20 Specificaties Gebruiksgemak · Nat en droog: Afspoelbare hulpstukken lengtestanden Voedingssysteem · · · · Accessoires · · · · Batterijtype: NiMH Oplaadtijd: 10 uur Gebruikstijd: 35 minuten Gebruik: Alleen snoerloos Compleet trimmermesje Mini-scheerapparaat Precisietrimmer: 21 mm Trimmer voor neus, oren en wenkbrauwen Creëer uw eigen look Onderhoud · · Stylingbenodigdheden: Haartrimmer met kam met 9 standen, Baard- en snorkam · Aantal lengte-instellingen: 9 vergrendelbare · Garantie: 2 jaar wereldwijde garantie · Smeren: Mesjes hoeven niet te worden gesmeerd Publicatiedatum 2011-10-12 Versie: 3. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AT891

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AT891 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag