Gebruiksaanwijzing PHILIPS AT752

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AT752. Wij hopen dat dit PHILIPS AT752 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AT752 te teleladen.


PHILIPS AT752 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3275 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AT752

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De speciaal ontworpen luchtuitlaat verspreidt de warmte voorzichtiger over je haar en voorkomt dat haar en hoofdhuid worden blootgesteld aan beschadigende temperaturen. Voorkomt beschadigingen · Minder oververhitting met de technologie voor gelijkmatige verdeling van warmte · Meer verzorging met ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar · Meer verzorging met keramische elementen met een groot infraroodbereik · Beste droogtemperatuur met ThermoProtect-temperatuur Prachtig gestyled haar · Coolshot voor je eigen style · Perfecte stylingresultaten met een platte stylingblaasmond · De volumediffuser creëert volume voor krullen en veerkrachtige kapsels Eenvoudig te gebruiken · Zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle · Voorkom haar in het apparaat met het verwijderbare luchtfilter Föhn AT752/00 ProCare Kenmerken Geavanceerde EHD-technologie Ionenverzorging Platte stylingblaasmond Met de geavanceerde Philips EHD-technologie heeft je föhn een uniek ontworpen luchtsleuf zodat de warmte altijd heel gelijkmatig wordt verdeeld, ook bij hogere temperaturen, en het haar niet plaatselijk beschadigd raakt. [. . . ] Dit biedt een ultieme bescherming voor het haar tegen oververhitting en zorgt er dus voor dat je haar gezond en glanzend blijft. ThermoProtect-temperatuur De ionenconditioner zorgt dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het keramische element geeft een groot bereik aan infraroodwarmte (een aangename warmte) af die het haar van binnenuit droogt en beschermt tegen uitdrogen, zonder dat de snelheid en doeltreffendheid afneemt. Föhn AT752/00 ProCare Specificaties Technische specificaties · Wattage: 2300 W · Snoerlengte: 2, 5 m · Kleur/afwerking: Paars · Keramische buitenlaag · Meedraaiend snoer · Ionenconditioner Kenmerken · Coolshot Service · · 2 jaar garantie Publicatiedatum 2011-10-26 Versie: 4. 1. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AT752

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AT752 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag