Gebruiksaanwijzing PHILIPS AS860/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AS860/10. Wij hopen dat dit PHILIPS AS860/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AS860/10 te teleladen.


PHILIPS AS860/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1969 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AS860/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt uw Android-apparaat aansluiten op de AS860 door de USB-aansluitingen op elkaar te plaatsen. [. . . ] Als u de AS860 met een ander Bluetooth-apparaat wilt verbinden, schakelt u Bluetooth uit op het huidige Bluetooth-apparaat. Als u de volgende keer Bluetooth inschakelt op de AS860, maakt de luidspreker automatisch verbinding met het laatst gekoppelde apparaat. Per Om de verbinding met het huidige apparaat te verbreken, houdt u ingedrukt om de koppelmodus in te schakelen. NL Houd meer dan tien seconden ingedrukt om de met AS860 gekoppelde apparaten te wissen. Als u de fabrieksinstellingen wilt herstellen op de AS860 houdt u meer dan acht seconden ingedrukt. Herstart indien nodig het afspelen van muziek op uw Bluetooth-apparaat. [. . . ] Het streamen van muziek kan worden gehinderd door obstakels tussen het apparaat en de AS860, zoals een muur of apparaten in de nabijheid die van dezelfde frequentie gebruikmaken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AS860/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AS860/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag