Gebruiksaanwijzing PHILIPS AE5430 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AE5430. Wij hopen dat dit PHILIPS AE5430 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AE5430 te teleladen.


PHILIPS AE5430 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1072 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS AE5430 (1433 ko)
   PHILIPS AE5430 BROCHURE (1071 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AE5430BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Philips Draagbare radio DAB+ AE5430 Overal een topgeluid met DAB+-radio De draagbare Philips-radio met DAB+-ontvangst staat garant voor een glashelder geluid. [. . . ] Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd. Compatibel met DAB en FM DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FMtransmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DABzenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd. Groot verlicht LCD-scherm Dankzij het verlichte LCD-scherm ziet u alle belangrijke informatie en bedieningsopties ook bij weinig licht in één oogopslag. Gebruik op batterijen Publicatiedatum 2011-09-22 Versie: 2. 0. 6 12 NC: 8670 000 78464 EAN: 87 12581 60863 7 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] www. philips. com De klok werkt op twee AA-batterijen voor optimale draagbaarheid en plaatsing. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AE5430

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AE5430 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag