Gebruiksaanwijzing PHILIPS AE1120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AE1120. Wij hopen dat dit PHILIPS AE1120 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AE1120 te teleladen.


PHILIPS AE1120 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (613 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS AE1120 (620 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AE1120

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Onderhoud is vereist wanneer het apparaat is beschadigd doordat er bijvoorbeeld vloeistof in het apparaat is gekomen of er een voorwerp op het apparaat is gevallen, wanneer het apparaat is blootgesteld aan regen of vocht, wanneer het apparaat niet goed functioneert of wanneer het is gevallen. WAARSCHUWING batterijgebruik – Om te voorkomen dat batterijen gaan lekken, wat kan leiden tot lichamelijk letsel of beschadiging van eigendommen of het apparaat: • Plaats alle batterijen met + en - zoals staat aangegeven op het apparaat. [. . . ] Voor een betere radio-ontvangst: • Plaats de antenne zo ver mogelijk uit de buurt van TV's, videorecorders en andere stralingsbronnen om storing te voorkomen. • Verander de lengte en richting van de antenne. Tip •• Luister om radiostoring te vermijden niet naar de radio terwijl u uw telefoon of de ingebouwde batterij oplaadt. 5 NL De mobiele telefoon opladen Deze draagbare radio kan ook als noodoplader voor uw mobiele telefoon worden gebruikt. Op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is, komt uw telefoon dankzij dit apparaat nooit zonder stroom te zitten. i 1 2 Open de MICRO USB -klep en pak de meegeleverde USB-kabel. ) g »» Op de telefoon wordt aangegeven dat de batterij wordt opgeladen. Opmerking aansluiting op uw telefoon past, sluit deze dan eerst aan op een USB-convertor (niet meegeleverd) en sluit deze aan op uw telefoon. •• Bepaalde mobiele telefoons die speciale vereisten hebben voor stroom of voltage kunnen wellicht niet worden opgeladen. •• Als de meegeleverde USB-kabel niet op de USB- 3 Schuif de voedingsbronschakelaar naar CHARGE MOBILE. ) h Het Ni-MH-accupak opladen U kunt het ingebouwde Ni-MH-accupak op twee manieren opladen. Opladen via USB-aansluiting 1 4 Trek de POWER GENERATOR eruit en draai deze snel rond om uw telefoon op te laden. ) 2 Schuif de voedingsbronschakelaar naar OFF, BATT of RECHARGE BATT. Sluit een USB-kabel (niet meegeleverd) aan op: • de USB-aansluiting van uw computer, • de USB-aansluiting van de draagbare radio. ) »» De draagbare radio begint de Ni-MHbatterij op te laden. NL 6 j De zaklamp aanzetten (Afb. ) k Het alarm aanzetten Tip •• Het duurt 8 uur om de batterij volledig op te laden. •• Laad de ingebouwde batterij helemaal op als de radio meer dan 3 maanden niet is gebruikt. (Afb. ) l Opladen met de stroomgenerator In een noodsituatie kunt u de ingebouwde batterij opladen met de stroomgenerator. 1 2 Schakel de voedingsbronschakelaar naar OFF, BATT of RECHARGE BATT. Trek de POWER GENERATOR eruit en draai deze snel rond om stroom te genereren. [. . . ] Houd u aan de plaatselijke regelgeving inzake het weggooien van verpakkingsmateriaal, lege batterijen en oude apparatuur. Als u op uw product een symbool met een doorgekruiste afvalcontainer ziet, betekent dit dat het product valt onder de EU-richtlijn 2002/96/EG. Informeer naar het plaatselijke systeem voor de gescheiden inzameling van elektrische en elektronische producten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AE1120

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AE1120 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag