Gebruiksaanwijzing PHILIPS AD7000W/12 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS AD7000W/12. Wij hopen dat dit PHILIPS AD7000W/12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS AD7000W/12 te teleladen.


PHILIPS AD7000W/12 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1548 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS AD7000W/12QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Com/welcome AD7000W Genießen Sie AirPlay Uw AirPlay in gebruik nemen Adesso è possibile utilizzare AirPlay 5sec Wait 35sec Anschließen an die Stromversorgung. [. . . ] Wait< 2min Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die WiFi-Einstellungen des Gerätes zu konfigurieren. Wacht maximaal 2 minuten tot het lampje niet meer knippert en u een bevestigingstoon hoort. Voor router zonder WPS-knop (of Settings General Network MY Settings General About CY CMY K Aktualisieren Sie Ihr iPhone auf iOS 4. Als het lampje na 2 minuten niet groen wordt, schakel het apparaat dan uit en weer in om het apparaat opnieuw te starten. [. . . ] Wacht maximaal 2 minuten tot het lampje niet meer knippert en u een bevestigingstoon hoort. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS AD7000W/12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS AD7000W/12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag