Gebruiksaanwijzing PHILIPS 872790092618700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 872790092618700. Wij hopen dat dit PHILIPS 872790092618700 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 872790092618700 te teleladen.


PHILIPS 872790092618700 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11600 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 872790092618700

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De armatuur moet een E27- of B22-fitting hebben, afhankelijk van de startersset die u hebt gekocht. Schakel de stroom van de geselecteerde armatuur uit, plaats de LivingWhites-spaarlamp en schakel de stroom weer in. [. . . ] U kunt tot wel 50 lampen aan één afstandsbediening van Philips koppelen. U kunt ook andere Philips LivingAmbianceproducten (LivingColors, armaturen, stekkers) aan uw Philips LivingWhites-afstandsbediening koppelen. Om een Philips LivingAmbiance-lamp aan uw Philips LivingWhites-afstandsbediening te koppelen, houdt u de afstandsbediening in de buurt van de desbetreffende lamp en houdt u de knop "I" ingedrukt zoals hierboven beschreven. Lampen afzonderlijk selecteren en aanpassen (drawing of the remote control pointed at the luminair with lamp) U kunt alle lampen tegelijkertijd of elke lamp afzonderlijk bedienen. U selecteert een lamp door de knop of op de afstandsbediening aan te raken. De geselecteerde lamp knippert en het lampje in de vorm van een peertje brandt. Dit houdt in dat u deze lamp nu afzonderlijk van de overige lampen kunt aanpassen. U kunt de lamp bijvoorbeeld dimmen, maar ook in- of uitschakelen op de hierboven beschreven manier. Lichtscènes creëren Als u een persoonlijke instelling wilt opslaan, houdt u een van de scèneknoppen ingedrukt (tekening IV) totdat de afstandsbediening een geluid laat horen. De batterijen dienen op de juiste manier te zijn geplaatst (+ en -) en mogen niet leeg zijn. Koppel de afstandsbediening aan de lamp volgens de stappen in sectie 2 van deze handleiding. De scèneknoppen knipperen als ik de afstandsbediening heb gebruikt Dit wil zeggen dat de batterijen in de afstandsbediening bijna leeg zijn en moeten worden vervangen. [. . . ] Philips streeft ernaar geen producten te ontwikkelen, te maken en op de markt te brengen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Philips bevestigt dat als zijn producten correct voor het daartoe bestemde gebruik worden aangewend, deze volgens de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken op het moment van de publicatie van deze handleiding veilig zijn om te gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 872790092618700

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 872790092618700 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag