Gebruiksaanwijzing PHILIPS 70998/30/PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 70998/30/PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 70998/30/PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 70998/30/PH te teleladen.


PHILIPS 70998/30/PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3296 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 70998/30/PH (3311 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 70998/30/PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Stap 2: steek de stekker in het stopcontact. Stap 3: schuif het klepje van het batterijvakje aan de achterkant van de afstandsbediening open en plaats de twee AAA-batterijen (+ en – zoals aangegeven). Basisfuncties De LivingColors in- of uitschakelen: U schakelt uw LivingColors in of uit door op de afstandsbediening op de knop “I” of “0” te drukken. Wanneer u de LivingColors uitschakelt, wordt de laatst gekozen instelling onthouden. Kleurkeuze: Om te bepalen in welke kleur uw LivingColors verandert, draait u gewoon aan het kleurenwiel (het roterende wiel in het midden van de afstandsbediening) tot u de juiste kleur hebt gevonden. [. . . ] Houd de afstandsbediening dicht bij het Philips-logo op de lens van de lamp en houd vervolgens de knop “I” ingedrukt. De LivingColors is nu gekoppeld aan de afstandsbediening. 10sec = max 5cm Herhaal deze procedure voor elke LivingColors die u wilt toevoegen aan de afstandsbediening. De gekoppelde lampen kunt u tegelijkertijd van kleur laten veranderen. Al uw LivingColors-producten lichten op in dezelfde kleur dankzij één afstandsbediening. Opmerking: het is alleen mogelijk om extra -producten te koppelen of toe te voegen aan uw afstandsbediening (maximaal 50 producten). Als het logo niet op de verpakking/het product aanwezig is, kan het product niet worden toegevoegd aan het systeem. Zorg er bij de LivingAmbiance-armaturen voor dat u zowel de gekleurde lamp (boven aan de lampenkap) als de witte lamp (bij de voet of de plafondplaat) koppelt. Meerdere Philips LivingColors loskoppelen (optioneel) Als u een andere afstandsbediening koppelt aan dezelfde armatuur, wordt de koppeling met de eerste afstandsbediening ongedaan gemaakt (tenzij de twee afstandsbedieningen eerst zijn gekoppeld - zie verderop). U kunt ook op de volgende manier de koppeling tussen een afstandsbediening en armatuur ongedaan maken: houd de afstandsbediening tegen het Philips-logo op de lens van de lamp en houd vervolgens de knop “0” ingedrukt. Houd de knop “0” ingedrukt tot de lamp automatisch uitschakelt. De LivingColors is niet langer gekoppeld. 10sec = max 5cm Extra afstandsbedieningen koppelen U kunt dezelfde producten bedienen met meerdere afstandsbedieningen. Dit is handig als u bijvoorbeeld één afstandsbediening in de keuken wilt gebruiken en een andere afstandsbediening in de woonkamer. Stap 1: u dient altijd eerst de extra afstandsbediening te resetten. Open het batterijvakje en houd RESET een paar seconden ingedrukt. De LED-indicator (onder het symbool voor hogere intensiteit) knippert één keer. [. . . ] Bij de ronde afstandsbediening (met touchbediening) drukt u gedurende 5 seconden tegelijkertijd op de knoppen “I” en “Scène 3”. Bij de langwerpig ovale afstandsbediening drukt u gedurende 5 seconden tegelijkertijd op de knop “0” en de knop voor meer wit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 70998/30/PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 70998/30/PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag