Gebruiksaanwijzing PHILIPS 70997/30/PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 70997/30/PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 70997/30/PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 70997/30/PH te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS 70997/30/PH
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 70997/30/PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Stoffen met dit symbool zijn niet-strijkbaar. Deze stoffen bevatten synthetische stoffen zoals spandex of elasthaan, stoffen gemengd met spandex en polyolefinen (bijvoorbeeld polypropyleen), maar ook bedrukkingen op kleding. strijkijzers 1 Plaats de stoomgenerator op een stabiele , vlakke ondergrond. 2 Zorg ervoor dat er voldoende water in het waterreservoir zit (zie ‘Het waterreservoir vullen’ in het hoofdstuk ‘Klaarmaken voor gebruik’). [. . . ] 3 Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact en druk op de aan/uitknop. Wacht circa 2 minuten tot het ‘strijkijzer gereed’-lampje stopt met knipperen. 4 Houd de stoomhendel ingedrukt om te beginnen met strijken. Blijf de stoomhendel ingedrukt houden als u het strijkijzer over de stof beweegt. Opmerking: Elke keer dat u op de stoomhendel drukt, wordt de pomp geactiveerd. u hoort een zacht ratelend geluid; dit is normaal. Wanneer er geen water in het waterreservoir zit, hoort u een harder pompend geluid. Vul het waterreservoir wanneer het water onder het minimale niveau zakt. nederlands Stoomstootfunctie 13 -- Gebruik de stoomstootfunctie om hardnekkige kreuken te verwijderen. Verticaal stoomstrijken U kunt het stoomstrijkijzer in verticale positie gebruiken om kreuken uit hangende stoffen te verwijderen. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. Oplossing Vul het waterreservoir voorbij de MIN-aanduiding. 15 Houd de stoomhendel tijdens het strijken ingedrukt. Vul het waterreservoir met water en druk op de stoomhendel tot het pompende geluid stopt en er stoom uit de zoolplaat komt. Druk op de aan/uitknop om de stoomgenerator weer te activeren. De automatische uitschakelfunctie wordt automatisch geactiveerd wanneer de stoomgenerator langer dan 5 minuten niet is gebruikt. Het oppervlak dat gestreken moest worden was ongelijk, bijvoorbeeld omdat u over een naad of een vouw in het kledingstuk hebt gestreken. Het strijkijzer laat een glans of een afdruk op het kledingstuk na. de PerfectCare is veilig voor alle kledingstukken. [. . . ] de PerfectCare is veilig voor alle kledingstukken. De glans of afdruk is niet permanent en zal verdwijnen wanneer u het kledingstuk wast. Strijk niet over naden of vouwen of leg een katoenen doek over het gebied dat gestreken moet worden om afdrukken te vermijden. vervang de strijkplankhoes als het schuimmateriaal versleten is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 70997/30/PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 70997/30/PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag