Gebruiksaanwijzing PHILIPS 70997/30/PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 70997/30/PH. Wij hopen dat dit PHILIPS 70997/30/PH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 70997/30/PH te teleladen.


PHILIPS 70997/30/PH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3153 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 70997/30/PH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking: Gebruik alleen gedemineraliseerd water of gedemineraliseerd water van de IronCare (ga naar www. 12 12 Nederlands Let op: Gebruik geen kraanwater, geparfumeerd water, gekookt water, water uit een droger of luchtontvochtiger, regenwater, azijn, mineraalwater, magnetisch behandeld water (Aqua+), water uit een drinkwaterfilter, stijfsel, ontkalkers, strijkconcentraat, zout of chemicaliën in het waterreservoir. Deze soorten water zijn getest, zijn niet geschikt voor het apparaat en kunnen zelfs schade aan het apparaat veroorzaken. [. . . ] Het apparaat gebruiken OptimalTemp-technologie Strijk alleen strijkbare stoffen. Deze technologie zorgt ervoor dat u alle strijkbare stoffen kunt strijken zonder dat u de strijktemperatuur of stoomstand hoeft aan te passen. -- Stoffen met deze symbolen zijn strijkbaar, bijvoorbeeld linnen, katoen, polyester, zijde, wol, viscose, rayon. Deze stoffen bevatten synthetische stoffen zoals spandex of elasthaan, stoffen gemengd met spandex en polyolefinen (bijvoorbeeld polypropyleen), maar ook bedrukkingen op kleding. strijkijzers 1 Plaats de stoomgenerator op een stabiele , vlakke ondergrond. 2 Zorg ervoor dat er voldoende water in het waterreservoir zit (zie ‘Het waterreservoir vullen’ in het hoofdstuk ‘Klaarmaken voor gebruik’). 3 Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact en druk op de aan/uitknop. Wacht circa 2 minuten tot het ‘strijkijzer gereed’-lampje stopt met knipperen. Blijf de stoomhendel ingedrukt houden als u het strijkijzer over de stof beweegt. Opbergen 1 Schakel de stoomgenerator uit en haal de stekker uit het stopcontact. 4 Berg de toevoerslang op in de opbergruimte en zet de toevoerslang vast met de opberghaak. 6 Alleen bepaalde typen: u kunt het apparaat met één hand dragen aan het handvat van het strijkijzer, als het strijkijzer vergrendeld is op het strijkijzerplateau. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land. Vul het waterreservoir met water en druk op de stoomhendel tot het pompende geluid stopt en er stoom uit de zoolplaat komt. De automatische uitschakelfunctie wordt automatisch geactiveerd wanneer de stoomgenerator langer dan 5 minuten niet is gebruikt. Het oppervlak dat gestreken moest worden was ongelijk, bijvoorbeeld omdat u over een naad of een vouw in het kledingstuk hebt gestreken. [. . . ] Het oppervlak dat gestreken moest worden was ongelijk, bijvoorbeeld omdat u over een naad of een vouw in het kledingstuk hebt gestreken. De glans of afdruk is niet permanent en zal verdwijnen wanneer u het kledingstuk wast. Strijk niet over naden of vouwen of leg een katoenen doek over het gebied dat gestreken moet worden om afdrukken te vermijden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 70997/30/PH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 70997/30/PH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag