Gebruiksaanwijzing PHILIPS 69502-30-PU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69502-30-PU. Wij hopen dat dit PHILIPS 69502-30-PU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS 69502-30-PU te teleladen.


PHILIPS 69502-30-PU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1433 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS 69502-30-PU QUICK START GUIDE (2288 ko)
   PHILIPS 69502-30-PU BROCHURE (1362 ko)
   PHILIPS 69502-30-PU QUICK START GUIDE (2288 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS 69502-30-PU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Na circa 10 uur zijn de batterijen volledig opgeladen en wordt het indicatielampje uitgeschakeld. Uit veiligheidsoverwegingen beschikt de IMAGEO AquaLight over een ingebouwde timer die de oplaadcyclus automatisch na 10 uur uitschakelt. [. . . ] belangrijk voor herhaaldelijk opladen Het rode lampje wordt ingeschakeld en de 10 uur durende oplaadcyclus wordt opnieuw gestart. Onder normale omstandigheden kunt u de batterijen in de IMAGEO AquaLight circa vijfhonderd keer opladen zonder capaciteitverlies. De batterijen bereiken het einde van hun levensduur nadat ze circa duizend keer zijn opgeladen. U kunt de IMAGEO AquaLight inschakelen door deze in een hoek van 90 graden te kantelen (zie diagram (D)). Zorg dat de IMAGEO AquaLight droog is voordat u deze op de lader plaatst Verwijder de adapter uit het stopcontact. Kunt u de oplossing daarin niet vinden, neem dan contact op met uw dealer of ga naar de consumentenwebsite van Philips op www. Hartelijk dank voor uw aankoop van de driedelige Philips IMAGEO AquaLight-set. Lees deze instructies zorgvuldig door voordat u de AquaLights gaat gebruiken. Door de instructies te lezen, kunt u zo lang mogelijk en maximaal genieten van de Philips IMAGEO AquaLight-producten. De set bestaat uit drie afzonderlijke, drijvende AquaLight-lampjes die werken met LED-technologie en kaarslicht simuleren. [. . . ] Door de instructies te lezen, kunt u zo lang mogelijk en maximaal genieten van de Philips IMAGEO AquaLight-producten. De set bestaat uit drie afzonderlijke, drijvende AquaLight-lampjes die werken met LED-technologie en kaarslicht simuleren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS 69502-30-PU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS 69502-30-PU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag